DISTRIBUIȚI

SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU & DOMNUL IISUS!!!

Pentru ca mereu simtim CHEMARE, si astazi in calitate de credinciosi si madulare in Trupul Domnului Cristos, ne integram in Biserica, unde formam Trupul total al Domnului Cristos, care este casa sfanta de adunare, casa Domnului, locasul sfant de inchinare, unde ne rugam in mod special si pentru TARA ROMANEASCA! TARA ROMANEASCA care a fost si este distrusa de toti acei de la institutiile care se numesc: Presedintia Cotroceni, Guvernul din Palatul Victoriei, Parlament si ministere, care niciodata nu si-au respectat juramintele constitutionale. Motiv foarte serios, pentru care cu umilinta IL rugam pe Dumnezeu, sa ingaduie in numele Domnului Iisus Hristos si sa se indure de noi poporul roman abandonat in suferinte groaznice continuu si sa nu mai permita, la persoane penale vanzatoare de copii pentru organe, vanzatoare de tara, dusmani ai legii, sa ajunga la Cotroceni, Parlament, Guvern, unde sa continue abuzurile antiumane, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei.

CHEMAREA! Avem o chemare ferma din partea Lui Dumnezeu, aceea de a-i conduce pe semenii nostri catre Divinitate. Indiferent daca cei din jurul nostru (Ca cei ANTIUMANI dusmani ai legii, de la institutiile: Presedintie, Parlament & Guver), ne fac bine sau rau, misiunea noastra este ca ei trebuie sa vina si sa ramana langa Sursa Vietii. Cuvantul Lui Dumnezeu, Biblia si Domnul Iisus, prin care putem ajunge acolo SUS!
– Temelia Cuvântului Tau este adevarul, toate legile tale drepte sunt vesnice si fiecare judecata a Ta este dreapta pe vecie! Psalmii 119:160!
Sa auzim ca toti magistratii din lume, mai ales din Romania (distrusa cu suportul Politiei & Justitiei), se conformeaza sa fie modele morale, desavarsite in respectarea LEGII, a Lui Dumnezeu si a oamenilor! Legea Domnului este desavarsita si invioreaza sufletul, marturia Domnului este adevarata si da intelepciune celui nestiutor. Psalmul 19-7!
– Eu de cand eram adolescent, ceream si continuu cer Lui Dumnezeu: Fa-mi cunoscute caile Tale, Doamne, invata-ma cararile Tale! Calauzeste-ma in adevarul Tau, invata-ma, caci Tu esti Dumnezeul mantuirii mele! In Tine nadajduiesc toata ziua. Psalmii 25 – 4, 5.
Si Dumnezeu, mereu imi spunea si imi spune: „Nu te teme, caci Eu sunt cu tine, nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare”. Isaia 41 : 10.
– „Domnul este de partea mea, nu ma tem de nimic: Ce pot sa-mi faca niste oameni?” Psalmul 118: 6.
-„Domnul este lumina si mantuirea mea: De cine sa ma tem? Domnul este sprijinitorul vietii mele: De cine
sa-mi fie frica?” Psalmul 27: 1.
– Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, (a tuturor romanilor adusi de autoritati
TERORISTE, in situatia de SCLAVI cu documente infractionale false), dupa bogatia Sa, in slava, in Iisus
Hristos. Filipeni 4-19! Amin!
– Mai departe, noi romanii, (oamenii de rand), victime indobitocite, hartuite, umilite, torturate, talharite si pagubite continuu cu documente infractionale profesionale (MARITIME) romanesti false, continuu din 1946, si in special din 1990-2018. Sa auzim ca si in Romania, au aparut autoritati morale cu dragoste pentru Dumnezeu, oameni, Lege si tara si au intales ca trebuie sa-si umple mintea cu ceea ce este seriozitate, adevar, ce este nobil, drept, pur, minunat, admirabil, prin care sa aduca pace in inimile noastre, si prin pace sa avem viata sanatoasa in corp. Deasemeni, autoritatile romanesti ratacite in degradari morale, sa arate ca au inteles ca trebuie sa fie garanti constitutionali seriosi, sa nu mai violeze Constitutia Romaniei, siguranta si securitatea noastra a romanilor si a Romanie. Deasemeni, ca au auzit de drepturile omului a ONU, de invatamant prin care se emit numai documente profesionale legale si de salarii conform conventiilor internationale si in regim de urgenta, urmeaza sa le aplice si respecte si in Romania! Amin!

– Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Romancele nu vor mai ramane insarcinate cu spiritul satanic si copiii lor sa ajunga sa ocupe ilegal functiile politice cele mai mari la Cotroceni, Parlament si Guvernul mafiei. In Romania, ministrul educatiei, nu v-a mai fi ministrul criminalitatii nationale cu documente infractionale profesionale romanesti false, prin care sa distruga vietile noastre ale romanilor si securitatea Romaniei! In Leprosii, (mafiotii teroristi deavoli legalizati, satanicele autoritati din Romania), in ei v-a invia LUMINA DIVINA, cum a inviat Domnul Iisus din morti, si vor trece de la mafioti criminali teroristi deavoli legalizati, la oameni normali cu respect pentru Dumnezeu, LEGE si vor fi curatiti si in Romania nu vor mai fi SCLAVI, criminal abuzati cu documente infractionale (MARITIME) profesionale romanesti FALSE!

Sa speram ca leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special cei din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15: Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente infractionale (MARITIME) profesionale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

– IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la presedintie, parlament si guvernul mafiei, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile din Romania sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

Iehova Elohim Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la presedintie, parlament si guvern, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin!

In Romania, obligatoriu, trebuie sa revenim la MONARHIE, Monarhia care a fost lasata de Dumnezeu pe pamant, prin regele Saul. Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus, Victima regimului criminal barbar romanesc, cu documente profesionale infractionale (MARITIME) romanesti false,

Supusul Lui Dumnezeu,

Mihai Dulgheru!

Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile din Romania, pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile fundamentale, constitutionale si in Romania, pentru ca LEGEA cu provenire de la Decalog, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu profund respect! Amin!

– In continuare, in Romania sa nu mai fie dovezi, ca Romania a fost si inca mai este ocupata de regim politic terorist criminal barbar, prin cei mai mari teroristi criminali barbari din lume, pe posturi de autoritati principale la Cotroceni, Parlament si Guvernul MAFIEI, din cladirea VICTORIEI MAFIEI CRIMINALE!

– Oare ce fel de PARINTI au avut si au toti cei care au ocupat si ocupa functii politice in Romania, in perioada 1990-2018, pentru ca au facut ca politicul in Romania, 100% CANCER!!!
– Parintii mei de cand ma stiu, au fost doar: Dumnezeu si Domnul Iisus!
– Oare nu la fel trebuie sa considere si sa urmeze si numitii, (dusmanii ai nostrii, ai romanilor si ai Romaniei): Iohannis, Tariceanu, Dragnea, Dancila Viorica, Stefan Viorel, Paul Stanescu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Teodor Melescanu, Valentin Popa, Lucian Sova, Natalia Intotero si toti subordonatii lor? Sa-si recunoasca obligatiile constitutionale, pentru functiile foarte compromise pe care le ocupa si in regim de urgenta: Sa ia atitudine legala fata de abuzurile criminale nationale si internationale care se fac prin criminalul sistem de invatamant cu emiteri de documente profesionale (Maritime) false, prin care sunt foarte grav violate: Legea nr. 51 din 1991, care priveste siguranta nationala a Romaniei, tot legislativul romanesc, european, Constitutia Romaniei, a Uniunii Europeane, Statul de drept, drepturile omului, toate conventiile maritime si conventiile ONU!
– Cum este in Romania, societatea romaneasca nu are nevoie de indivizi cu minti deschise, inteligenti si revolutionari pentru ca astfel de persoane nu se potrivesc modelului social stabilit si pot crea probleme la varful puterii politice. Acesta este motivul pentru care societatea doreste sa mentina controlul mintii conform modelului ei si de aceea asa numita-educatie, v-a incuraja imitatia, spiritul de turma si conformismul!

– In legatura cu invatamantul total fals si illegal, o autoritate europeana, mi-a spus: Because the politics in Romania, is completely abolished by the criminal groups mafia, who say that they are political parties and so the justice and the police do not exist through the legal acts against all kinds of abuses, which are only in Romania! Further, the education system in Romania is totally criminal, by issuing false professional documents, through which they have illegally promoted two types of qualifications.
The first qualification is the qualifications of terrorists who occupy the positions of authorities, especially the political and the legal authorities, and the second qualification is the qualification of slaves, which are totally destroyed the lives of the ordinary people, especially the Romanians who are emigrated to other countries to find legal protection!
Under these very serious conditions, through which the very bad authorities, the Romanian authorities, abusively they always lied to, mentally tortured, terrorized Romanian people and steal the legal right to work and for legal life. All Romanian people are entitled to do complain and to send to: The main representatives of the European Union, the United Nations in New York and to the International Court of Justice, Hague, in the Netherlands and to other high legal authorities. For to show that the most criminal terrorism in the world, is practiced in Romanian, by the Romanian authorities which are criminal terrorist authorities, which made always criminal abuses by crime action, criminal cases!
Through these criminal abuses, the criminal Romanian authorities, through very uncivilized and very abusive authorities, they put the Romanian and the United Europe in a very bad image, by using false education with false professional documents, put in a nasty picture, through which they very seriously violated:
– The Law concerning Personal Safety and Security.
– The Law concerning the safety and the security of the Romania, the European Union and the United
Nations.
– The Romanian, the European and the United Nations Legislature, Conventions!
– The fundamental law, the Romanian Constitution, the European Union and the Charter of the United
Nations!
– The Rule of law, the Human Rights, the EU conventions and the UN conventions on Human Protection! – The international law and the international legislation and in particular, Geneva Convention, on the
protection of civilians.
– Aceste abuzuri criminale unice in lume, cu emiteri de documente infractionale false, au loc doar in Romania, pentru ca in Romania, Articolul 80 din Constitutia Romaniei, inseamna: Hitler, Petru Groza cu fusta, prin numitele Stanciu Livia, Kovesi Codruta, Tarcea Cristina si multe alte persoane cu infatisari umane, care tot timpul ne-au distrus pe noi pe romani ca natie romaneasca si Romania ca TARA!