DISTRIBUIȚI
Vineri, 17 iunie, la Grădina Botanică din Galaţi, va avea loc o conferinţă interesantă, numită „Lideri cu stil”, organizată de Asociaţia Femeilor Întreprinzător din România, filiala Galaţi, cu participare numeroasă şi de calibru. De la speakeri de top, la oameni de afaceri care au reuşit în viaţă, antreprenori, întreprinzători, într-un cuvânt reprezentanţi ai celui mai dinamic domeniu din economie. Fondatoarea AFIR Galaţi, Gabriela Chiriac, garantează pentru succesul acestei conferinţe naţionale, pentru că ştie ce oaspeţi are!
Unul dintre invitaţii speciali ai evenimentului gălăţean este europarlamentarul Maria Grapini, mentor al domeniului întreprinderilor mici şi mijlocii, în fapt deschizătoarea de drum în structurile de gen AFIR. Maria Grapini se va bucura de un moment special, în cadrul conferinţei, în care va vorbi şi va prezenta ultima carte lansată, „Viaţa este ce laşi în urmă”. 
„Sunt onorată de invitaţie, mulţumesc organizatorilor că mă consideră un lider cu stil! Revin la Galaţi printre prieteni de suflet, oameni cu care am lucrat şi colaborat cât timp am fost ministru, oameni care n-au renunţat nicio secundă la misiunea de a-şi croi un drum frumos, dar greu, în lumea afacerilor româneşti. Sunt întru totul adepta motto-ului acestei conferinţe, „Cel mai rapid mod de a ajunge acolo unde îţi doreşti este să fii alături de oameni care sunt deja acolo!”, cred că întotdeauna ai ceva de învăţat de la cei care au spart barierele şi au reuşit!”, a declarat Maria Grapini, în preambulul conferinţei. 
Temele abordate, vineri, la Galaţi, vizează mai multe aspecte, capitale în munca unui antreprenor: abilităţile de lider – înnăscute sau construite?, leadershipul în business, cum poţi ajunge să fii un leader de succes, leadership 3D, manager vs. leader, partea întunecată a leadership-ului, teama de a crea lideri, modul în care liderii îi motivează pe ceilalţi în atingerea obiectivelor.
Evenimentul gălăţean va scrie şi o premieră: defilare unicat, Fashion and Flowers, moment special în care muzica, florile, moda și magia se vor împleti într-un spectacol extraordinar, de neratat.
 
 
 
 
Cu stima,
 

Cristian Mardale-Ilie

Asistent local
Cabinet Europarlamentar Maria Grapini
Tel.0741667656