DISTRIBUIȚI

Marius Stan
Ion Raţiu a spus – „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ și mulți dintre noi l-am ignorat prea mult!
Eu am crezut pentru o bună bucată de timp că politicienii sunt oricum, dar nu ticăloși. Am mai crezut si că scopul nu scuză mijloacele. Am crezut totodată, că a fi politician presupune a fi bărbat, chiar dacă politicianul poartă fustă la propriu!
Domnul Stângă mi-a demonstrat că nu este cum cred eu! Mesajul politic al acestui „dansator la bară” al politicii gălățene, în care ne informa că nu are rost să irosim voturi, pentru că doar două partide contează, demonstrează că lipsa de scrupule, denaturarea adevărului, demagogia ieftină, și-au făcut loc călduț la PNL Galați!
„Măi dragă” domnule Stângă, nu ți-a fost rușine să ieși public ca orice analfabet funcțional care își asumă ceva fără să înțeleagă ce face și să inviți electoratul să nu-și risipească votul, ci mai bine să stea acasă?!? Mă convingi că nu ai reușit să înțelegi nimic din esența democrației!
Eu, Marius Stan, te întreb public pe tine domnule Stângă, ce fel de partid reprezinți în condițiile în care nu ai un candidat propriu la Primăria Galați? Nu cumva PNL este unul dintre partidele care nu contează? Constat cu multă tristețe că principiile liberale pentru care iluștrii noștri înaintași au suferit și au murit în închisorile comuniste, nu inseamnă nimic pentru politicienii fără nici un simț al onoarei, așa cum pari să fii și domnia ta, „măi dragă” domnule Stângă!
Vreți să țineți oamenii în case să nu iasă la vot, ca nu cumva să vă trimită în istorie, precum un accident pe care vrei să-l uiți! Vreți să stați încă 10 ani la putere, de parcă nu ați condus la fel de mult ca și PSD-ul această țară!
Domnule Stângă, cred că mai bine ar fi să puneți mâna să mai citiți câteva cărți și v-aș sugera în primul rând Constituția României, iar în al doilea rând doctrina liberală pentru a înțelege unde ar fi trebuit să vă poziționați atunci când lansați un mesaj către electorat! Vă previn însă că aceste două lecturi pe care vi le-am sugerat, trebuie să vi le asumați, pentru că altfel nu va fi nici o diferență între Playboy-urile pe care le răsfoiți în timpul liber și cultura politică pe care ar fi trebuit să o stăpâniți până acum!
Material de campanie electorală comandat de PRO ROMÂNIA, Filiala Galați, cod MFC 21200010, Candidat MARIUS STAN pentru Primăria Municipiului Galați