DISTRIBUIȚI

LA GALAȚI TOTUL E POSIBIL! OARE? PÂNĂ CÂND?

* Marius STAN e acuzat că nu a făcut stadionul, dar cei după el au bătut vreun cui la acest obiectiv?
* Tunelul pe sub Dunăre trebuia inclus în Master Plan, doar așa putându-se accesa fonduri eruopene, dar autoritățile vremurilor, după ce au promis sprijinul, au abandonat ideea.
* Galațiul este singurul port maritim adevărat al României nefolosit
* Prefectul GABRIEL AVRĂMESCU nu are nici o reacție la cazul semnalat de presă cu Roman Apostol PICU care a ocupat în ultima perioadă ilegal funcția, plecând de la partidul care l-a susținut
* După ce Baia Comunală 20 de ani închisă, în mandatul STAN, a fost deschisă și modernizată. La fel s-a întâmplat cu Sala Sporturilor, la rândul ei 18 ani închisă.
* Parcul Industrial și Zona Liberă trebuiesc revitalizate pentru ca orașul să aibă un aer occidental
* Afirmațiile senatorului GEORGE STÂNGĂ omoară democrația. Auziți: cine nu votează PNL, USR PLUS sau PSD trebuie să fugă din țară. Asta este optica unor georgei, bogdănei și de-alde Ionuț. Gura păcătosului de multe ori adevăr grăiește.
Singura variantă prin care vom reuși să-i taxăm pentru enormitățile pe care reușesc să le scoată din puțul gândirii e VOTUL.
VOTUL celor care pentru ei nu contează.
NOI contăm. TOȚI!

Material de campanie comandat de PRO ROMÂNIA, Filiala Galați, cod MFC 21200010, candidat MARIUS Stan pentru primăria Municipiului Galați