DISTRIBUIȚI

ȘI NOI, CAMPIONII, VOTĂM MARIUS STAN!
GABI PARASCHIV Am fost împreună la clubul Oțelul timp de 7 ani în care am avut multe lucruri de învățat de la dânsul. L-am apreciat totdeauna pentru pasiunea pe care o avea față de sportul rege, pentru implicarea totală în totceea ce făcea și ceea ce este mai important este faptul că în tot ceea ce și-a propus s-a ținut de cuvânt, un lucru foarte rar la un conducător din fotbal. Vă mulțumesc, Domnule Președinte!
SERGIU COSTIN Bună ziua, simt și eu nevoia să spun câteva cuvinte despre MARIUS STAN, despre președintele MARIUS STAN, căci pentru mine asta va rămâne pentru totdeauna. Dacă cineva m-ar întreba ce părere am despre dânsul, aș răspunde din start că este un om bun, un om dăruit, un om extrem de ambițios care s-a născut să fie conducător, să fie lider. Un om care a convins alți oameni să facă ceea ce nici ei nu credeau că sunt capabili. Prin asta și-a cîștigat respectul nostru și nu pot decât să-i urez succes în tot ceea ce își propune, în tot ceea ce vrea să facă. Sunt convins că va reuși. Îi doresc succes și să vă dea Dumnezeu sănătate. Vă salut!
GABI GIURGIU Aș dori să precizez câteva cuvinte despre omul, conducătorul, președintele MARIUS STAN. Așa după cum am văzut în perioada pe care am petrecut-o împreună, din punctul meu de vedere, este un om cu anumite principii, este un om ambițios, care face tot posibilul să-și îndeplinească ideile pe care și le propune. Ambiția sa își pune amprenta în orice colectiv pentru că-și susține elocvent și concret ideile pe care le are. Este un om bun, un om de cuvânt, un om cu o personalitate puternică, un conducător prin definiție, dedicat, și cu ambiția să ajungă în vârf. Îi doresc multă baftă, sănătate și să învingă. Îi doresc mult, mult succes!
GABRIEL VIGLIANTI Pentru mine Marius a fost cel mai bun lider pe care l-am avut vreodată din toate cluburile la care am evoluat. A fost un educator pentru mine.
LIVIU ANTAL Vreau să spun și eu două-trei cuvinte despre președintele Marius Stan cu care am avut unele conflicte într-o perioadă ca să mă aducă pe drumul cel bun. Este o persoană care atunci când își propune ceva, ajunge să și realizeze. Pe această cale vreau să-i urez succes și multă baftă.
CĂTĂLIN TOFAN, jucătorul emblematic al Galațiului,, cu 359 meciuri în Ligă, toate sub tricoul Oțelului În fața acestui om îmi ridic pălăria. Acest gest îl fac eu, Cătălin Tofan, și cred c-ar trebui să-l facă toți oamenii, dar în special cei din Galați. Pentru că acest om este cel mai titrat conducător român din fotbal din orașele mari. Bineînțeles a avut o carieră de jucător, combinată cu o altă carieră de conducător. Acest lucru nu l-a reușit nimeni în orașul Galați, mai ales la fotbal. Am avut marea onoare să-l cunosc, am fost coleg cu dânsul și am fost onorat să fac parte din echipa promovării. Apoi am fost coleg în conducerea clubului Oțelul când formațiuna a avut cea mai mare performanță din Moldova, în anul 2011. Știe toată lumea, aceste lucruri sunt cunoscute. Omul de sport Marius Stan este performerul orașului Galați. O spun cu toată demnitatea și cu toată convingerea mea că acest om nu poate fi egalat ca performanțe. Îl voi susține în toate lucrurile pe care le face în viață și sunt alături de dânsul în tot ceea ce urmează să facă.
Material de campanie comandat de PRO ROMÂNIA,Filiala Galați, cod MFC 21200010, candidat MARIUS STAN pentru Primăria Municipiului Galați