DISTRIBUIȚI

Microbiologul român VANIA ATUDOREI spune din interior adevărul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE și despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

Nu e un “conspiraționist”, nu e un “profan”, nu e nici măcar un specialist de rând sau cineva care ar avea vreun interes împotriva Big Pharma. Pentru că este el însuși managerul general al unei astfel de companii din Canada, Sterigen. Așadar vorbește din interior și știe cel mai bine despre ce este vorba în legătură cu interesele companiilor farmaceutice și cu isteria gripei porcine. Este microbiolog de top și este român, originar din Botoșani. Spune multe lucruri pe față, chiar dacă este evident că nu poate spune chiar tot sau nu poate merge până la capăt… Ascultați-l pe Vania Atudorei și încercați să faceți cunoscută și altora înregistrarea. Este o mărturie absolut limpede și inatacabilă, care zguduie toată construcția de nisip a terorii “pandemice” care încearcă să ne bulverseze acum viețile și să ne facă sclavii vânzătorilor de medicamente și de vaccinuri.

VANIA ATUDOREI, microbiolog român, specialist de top, Directorul Companiei Sterigen din Canada – ADEVĂRUL NEPLĂCUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICĂ ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!

(emisiune Radio Cluj, 14 august 2009)

Doar câteva extrase din interviu:

– Se face o afirmație referitoare la cancer, cum ca, de fapt, industria farmaceutica din întreaga lume este cea care nu permite rezolvarea cancerului, pentru că ar exista deja medicamente, dar industriei farmaceutice îi este mai profitabil să producă citostatice.

– Parțial este adevărat. Industria farmaceutica este și o industrie necinstită, este și o industrie ipocrită, este și o industrie care vrea să facă profituri și le face din plin. Pot să vă dau un exemplu. Tratăm sinuzită cu antibiotice – se folosea la început tetraciclina și s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutică nu voia să-l fabrice, deși era mult mai eficient și trebuia luat numai o dată pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutică a zis: “Eu deja am instalații care m-au costat milioane și miliarde de dolari, eu ce fac cu instalațiile astea și cu vechile antibiotice?”. Este și o industrie care vrea să facă profituri și care este conservatoare. La un moment dat, sigur că există boli pentru care sunt tratamente care, dacă sunt prea ieftine, nu le convine pentru că nu fac profituri.

Medicamentele nu sunt totdeauna eficiente. Și să vă dau un exemplu. Vaccinul pentru gripă care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai în 40-45% din cazuri. Deci să nu ne facem iluzii că este o industrie sfântă, căreia nu avem nimic să-i reproșam, impecabilă… Etica e departe de asta. În fond, industria asta, în general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, și ce-i interesează pe ei sunt câștigurile.

– Se vorbește tot de mâna unor oameni de afaceri și când este vorba de acest virus AH1N1, gripa porcină. Care este punctul dvs. de vedere, ca microbiolog? Cât este adevăr și cât este neadevăr?

– Adevăr este, să zicem, 30%, neadevăr este 70%. Sunt convins că unii ziariști au fost PLĂTIȚI ca să facă mult zgomot pentru nimic.

– De cine au fost plătiți?

– De companiile farmaceutice care fabrică vaccinurile gripei și care fabrică medicamente pentru gripă. Pentru că există numai două companii farmaceutice în lume care fabrică niște medicamente pentru gripă, medicamente care sunt mai mult sau mai puțin eficiente… nu sunt eficiente nici măcar pentru 50% din populație. Este vorba de compania Hoffmann-La Roche din Basel, Elveția, care fabrică Tamiflu și este vorba de cea mai mare companie din Anglia, GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul să-și vândă medicamentele și să facă profituri foarte mari. Foarte multe țări, în paranoia [psihoza, n.n.] asta, au cumpărat cantități extraordinare, de milioane și milioane de dolari, care vor expira și vor fi aruncate. Și medicamentele astea sunt cumpărate din banii publici, din impozitele și taxele noastre.

(…) Vă dau ca exemplu gripa aviară. Acum doi ani a fost paranoia [psihoza, n.n.] cu gripa aviară? Da. Au fost prognosticuri ca această gripa se va transforma într-o pandemie? Da. N-a fost nici măcar o epidemie la nivelul unei țări, dar o pandemie [iar anul acesta este știut ca OMS a schimbat definiția pandemiei, reducând condițiile, ca să o poată declara, n.n.]. Gripa la păsări și la porci există de când au apărut speciile acestea pe pământ. Nu este ceva nou. Gripa vine în fiecare an din Hong-Kong, pentru că acolo sunt sate unde chinezii dorm în aceeași cameră cu rațele, cu găinile, cu porcii, iar virusurile acestea animalele le transmit la om, uneori suferă mutații. Și astăzi cu traficul de avioane transportând peste un miliard de pasageri în fiecare an, ceea ce reprezintă mult raportat la populația planetei… Deci în fiecare an avem gripă, nu este ceva nou. Știți dvs. că în fiecare an mor mult mai mulți oameni de gripă decât de SIDA? Și cine mor? Mor persoanele în vârstă care au o imunitate scăzută, bineînțeles, mor cei care au imunitate deficientă…

Se face mult zgomot pentru nimic! Dacă era, într-adevăr, să fie o pandemie, cum a fost în anul 1918, când se estimează că au fost între 10-20 milioane de morți de gripă… o pandemie se propagă repede, nu se propagă așa, că azi au murit 10, și mâine mai mor 5, poimâine mai mor 2, s.a.m.d. …

(…) Se iau și niște masuri. Problema este să nu se cadă în paranoia și într-o extremă, să nu se exagereze. Pentru că în cazul gripei aviare s-au cheltuit miliarde de dolari. Au fost țări care au cumpărat medicamente, care au cumpărat vaccinuri, între timp toate acestea au expirat și au fost aruncate. Or, banii ăștia erau din buzunarele noastre și nu erau justificați! Au fost niște exagerări. Uneori este o paranoia care este dorită. De ce? Pentru că în acest timp… toate companiile care fabrică măști își vând măștile… Și măștile astea au o eficacitate ZERO! Măștile astea sunt praf în ochii noștri, n-au nicio eficiență! Și totuși sunt țări care cumpără miliarde de măști ca să protejeze populația. Hai să fim serioși! (vezi, la noi, știrea de acum 2 zile: Vor fi distribuite 7.000 de măști și 60.000 de litri de dezinfectanți în şcolile din Bucureşti și comunicatul CSAT-ului în care “s-a luat decizia suplimentării fondurilor pentru achiziția de echipamente, medicamente, mijloace de protectie și vaccinuri”. ). (…)

Politica farmaceutică o fac oamenii de afaceri, milionarii și miliardarii, în cârdășie cu guvernele…

Industria farmaceutică este pe primul loc (ca profit), pentru că ei pot să fabrice un medicament cu un dolar și să-l vândă cu 20 de dolari…

(…) Pe glob, la ora actuală, există 40.000 de medicamente diferite. Organizația Mondială a Sănătății a făcut o listă de medicamente esențiale. Știți câte a reținut? 300. Vă dați seama, din 300, care sunt esențiale, și tu ai ajuns la 40.000? Dacă mergem în farmacii și aruncăm la gunoi jumătate din medicamentele care sunt acolo, populația va fi mai sănătoasă, asta pot să v-o garantez.. “

ASCULTAȚI INTEGRAL DECLARAȚIILE INCENDIARE ALE PROF. ATUDOREI
Alte subiecte importante tratate în interviu:

– România nu trebuia sa vanda fabricile de medicamente, este o industrie strategica. Investitiile se fac pentru a inchide fabricile competitoare si a deveni apoi dependenti de produsele vandute de companiile mari.

– De ce cumparam serul fiziologic, in loc sa-l producem in continuare, fiind foarte ieftin si indispensabil?

– De ce nu se investeste in cercetarea si producerea medicamentelor pentru vindecarea infectiei cu stafilococul auriu, desi posibilitatea exista, iar un savant stabilit in Georgia, pe timpul lui Stalin, a gasit acest remediu si acolo se si aplica?

– Despre bolile inventate si despre medicamentele cu efect pur placebo.

– Despre experimentele si testele clinice pe oameni din tarile mai sarace.

Cine este Vania Atudorei?
Vania Atudorei s-a nascut pe 9 decembrie 1953, la Botosani. In anul 1978 a absolvit Universitatea din Iasi, specialitatea Biologie Medicala. Face stagii la Universitatea din Chisinau si la Universitatea Friedrich Schiller din Jena.

Dupa o scurta cariera didactica, devine cercetator-biolog la Institutul de cercetari stiintifice din Iasi (1979), apoi lucreaza ca biolog la Fabrica de medicamente Terapia din Cluj-Napoca. Din 1981 devine sef al Laboratorului de Microbiologie Farmaceutica din Cluj-Napoca, fiind, totodata, membru al Uniunii Societatilor de Stiinte Medicale si al Asociatiei Oamenilor de Stiinta din Romania. Intre anii 1990 si 1992 lucreaza la Oficiul Protectiei Apelor si Naturii din Cantonul Jura, Elvetia (unde elaboreaza o noua metoda de analiza a poluarii apelor) si la Laboratorul de Microbiologie al Spitalului din Delemont.

In 1992 emigreaza in Canada. Dupa o scurta sedere la Quebec, se stabileste la Montreal. Intre 1993 si 1996 a fost directorul Departamentului de microbiologie al Companiei farmaceutice Biopharm. In aceasta calitate, a condus proiecte de cercetare privind utilizarea radiatiilor in decontaminare, farmacodinamica antibioticelor in patologia umana si veterinara precum si testarea de noi medicamente contraceptive si anti-SIDA. A lucrat si pentru compania Neopharm.

Efectueaza cercetari privind bacteriile implicate in ulcerul si cancerul gastro-duodenal. Pana nu demult, Vania Atudorei lucra pentru o companie montrealeza de analize biologice.

Aici a fost remarcat de-a lungul anilor de catre conducerea unuia dintre clientii companiei, si anume firma de produse farmaceutice Sterigen. Care i-a propus, la prima strigare, nici mai mult nici mai putin decat postul de… director general.

Acceptand oferta, Vania Atudorei devine nu numai primul roman ajuns in fruntea unei companii farmaceutice de mare prestigiu din Canada, dar si primul microbiolog care conduce o astfel de institutie. Pentru ca, pana acum, pentru astfel de posturi erau preferate persoane cu pregatire manageriala, economisti sau posesori de MBA.

Sterigen este practic un “pionier” al deciziei de instalare in functia de director general a unui specialist microbiolog. Atudorei considera ca printre atuurile de care a beneficiat in frumoasa sa ascensiune profesionala canadiana se afla scoala din Romania si perioada lucrata la Terapia Cluj.

Pe langa slujba de director general la Sterigen, el preda la doua colegii, unul in Montreal si unul in Ontario, si este consultant al ACDI (Agence Canadienne de Developpement International).

La o universitate din Montreal, el preda cursuri in domeniul fabricatiei medicamentelor sterile (o premiera in domeniu), cursuri terminate de peste 400 de absolventi pana acum, dintre care vreo 60 de romani.

(sursa biografiei)

Cititi si:

18 miliarde $ – profitul adus de virusul AH1N1 industriei farmaceutice
IN TURCIA ADEVARUL NUD DESPRE VACCINURI SI GRIPA ESTE ROSTIT DE MEDICII SI DE OFICIALII DE RANG INALT! (Stiri 4-5 nov. 2009)
Peste 80 la suta dintre francezi refuza sa se vaccineze impotriva gripei A H1N1
REPUTATI MEDICI GERMANI, REVOLTATI DE FOLOSIREA VACCINULUI IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE, ACUZA GUVERNUL DE MINCIUNA SI DISCRIMINARE
Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?
Exista si specialisti care spun adevarul despre vaccinuri: VACCINURILE CA RADIATIILE! – Cercetătorul Maria Şerbănescu, specializat în genetică psihiatrică, este impotriva imunizărilor în număr mare, în special la copii
DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
Doctorita suedeza concediata din cauza impotrivirii fata de vaccinarea “noua” denunta: “CORUPTIE LA NIVEL INALT IN OMS!”
STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
DESCARCATI PLIANTELE PROVITA DESPRE VACCINAREA CONTRA GRIPEI NOI
CD si DVD cu MATERIALE INFORMATIVE DE PRIMA IMPORTANTA despre pericolul vaccinarilor anti-HPV, respectiv anti-gripa noua
Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?
SUA: Actiune in justitie in numele personalului medical care refuza vaccinarea impotriva gripei AH1N1

Virus-free. www.avast.com

Ioan Corneliu Iustinian

ioancorneliu2003@gmail.com
ID YAHOO ioancorneliu2003