DISTRIBUIȚI

Se întâmplă mișcări deosebit de periculoase în societatea românească. Forțe obscure par să plănuiască o nouă lovitură de stat, prin acțiuni bine gândite ale unor grupări finanțate din exterior. Sunt toate semnele!
Pentru cine nu știe, loviturile de stat nu se dau cu mase mari de oameni în stradă – acelea sunt revoluții – ci cu trupe mici, bine organizate, plasate în posturi cheie, gata să acționeze la momentul potrivit, după planul gândit, în momentul producerii deliberate a unui eveniment de natură să producă un impact major emoțional, astfel încât statul să fie adus în incapacitate de reacție.
O recentă lovitură de stat, care a reușit, s-a produs imediat după 30 octombrie 2015 – data producerii tragediei de la Colectiv, în care au murit arși de vii 64 de tineri, iar alți 180 au fost răniți. “A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă!” – a fost concluzia sinistră a președintelui Klaus Iohannis după debarcarea forțată a premierului PSD Victor Ponta, amenințat de elemente din statul paralel că va fi arestat, după ce în stradă s-au regizat ieșiri de revoltă populară de către grupuri și ONG-uri cu finanțare externă, care incitau la ocuparea Guvernului și Parlamentului. Și după ce au fost inflamate toate canalele diplomatice. Să nu uităm că mai toți românii nu cred în ideea unui accident datorat “corupției din administrație”, ci mai degrabă în existența unei mâini criminale, care a dorit să producă un maidan ucrainian și la București.
Succesul loviturii de stat de la finele lui 2015 a fost eliminarea PSD, dar și a oricărui alt partid de la guvernare, și aducerea unui guvern tehnocrat – Cioloș, impus de afară, cu ținta clară spolierea resurselor României și dirijarea banilor de investiții către mari firme străine. Totul s-a reușit și cu grupuri mici din servicii, justiție și ONG-uri, care au reușit să insufle politicienilor teama că vor fi luați cu dosare penale dacă nu vor face pasul înapoi. Numai și numai rezultatul catastrofal al guvernării Cioloș, care a reaprins sentimentul de patriotism și mândrie al românilor, a făcut ca PSD să revină la guvernare, într-o proporție covârșitoare, la alegerile din decembrie 2016, după ce populația s-a prins că eram dirijați de afară, împotriva intereselor noastre, prin așa-zisa guvernare tehnocrată, concept care nu va mai fi îmbrățișat pentru multă vreme în România. Votul popular din decembrie 2016 a întors situația în favoarea românilor, spre necazul marilor ambasade, al multinaționalelor, ONG-urilor sorosiște și mafiei din statul paralel.
În ianuarie 2017, pe fondul unui eveniment nesperat de către dușmanii României – emiterea de către Guvernul PSD Grindeanu a OUG 13/2017 (declarată ulterior constituțională de CCR) – s-a încropit din mers un nou plan de lovitură de stat, la care s-au raliat forțe imense externe. Serviciile au manipulat masiv rețelele de socializare de tip Facebook, multinaționalele și-au trimis angajații în stradă (au fost văzuți în stradă până și șefi de bănci străine care de ani de zile nu plătesc un leu impozit pe profit la stat); ONG-urile sorosiște și-au scos toți activiștii în stradă; marile ambasade au luat foc împotriva guvernului cu mesaje diversioniste ca democrația/justiția este pusă în pericol; coada de topor anti-națională numită DNA a deschis un abuziv dosar penal împotriva Guvernului; iar în februarie 2017 s-a încercat debarcarea Puterii proaspăt realeasă de popor. Foarte mulți tineri au căzut pradă manipulării infernale și au ieșit în stradă, fără să realizeze că ieșeau împotriva intereselor naționale. În masele de manevră și cele manipulate, s-a coborat în geacă roșie însuși președintele Klaus Iohannis, care a cerut căderea Guvernului PSD și i-a numit “penali” pe membrii Executivului pe care tocmai îl investise în funcție.
Instigatorul național a renunțat la obligația de a fi mediator și a incitat din stradă la ură, la discriminare, împotriva democrației, într-o maniera cum nu s-a mai văzut vreodată la președintele unei țări. Un adevărat atentat împotriva ordinii constituționale, de la care, de atunci și până azi, Iohannis nu a încetat să se oprească. A aruncat continuu etichete de “penali” împotriva guvernanților (discirminare pentru care în 2018 Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat). Din 2017 și până în prezent președintele Iohannis a semănat continuu ură și vrajbă în societate, astfel încât, mai ales din cauza lui, în anul centenarului societatea este mai divizată ca oricând.
Am prezentat cele de mai sus pentru a semnala faptul că România se află din nou sub pericolul unei lovituri de stat. Cu Dacian Cioloș scos pe tușă la încălzire, pentru a fi readus să preia Guvernarea.
Am senzația că ceva îngrozitor, mult mai tragic decât crima de la Colectiv, plutește în aer și e pe cale să se producă, cu scopul ca PSD să fie alungat de la Guvernare împotriva votului popular.
Se observă că metodele de acțiune s-au exacerbat p ână la mesaje fasciste și amenințări cu moartea. ONG-urile cu finanțare sorosistă sunt toata ziua în stradă. Partidele de Opoziție (PNL și USR) actionează ca agenți străini, incitând la violențe verbale și chiar fizice, totul culminând cu refuzul președintelui de pune în aplicare decizia obligatorie a CCR de revocare a șefei DNA și mai cu seamă cu incitările acestuia, explicite, ca lumea să iasă în stradă și să facă tot ce se poate pentru dărâmarea Guvernului PSD – ALDE. Extrem de grav, Președinția României a încercat un șantaj asupra unui judecător al CCR, pentru a-l forța să plece spre a-i face loc la CCR șefei DNA, care trebuie revocată, și trebuie să i se găsească un post de vază, dar cu imunitate. Singura noutate prezentă e că marile ambasade și multinaționale nu mai apar, cel puțin la vedere.
Analizați cu atenție ultima declarație, dinaintea moțiunii PNL împotriva Guvernului PSD Dăncilă, a instigatorului național Klaus Iohannis: “cel mai mare partid din România se constituie într-un grup de presiune sau grup de lobby pentru un infractor… pericolul e ca Guvernul poate da OUG fără să fie constituțional, președintele nu poate verifica constituționalitatea. Cred că trebuie să tragem linie și să terminam cu acest sistem de OUG. Aproape toate guvernele le-au folosit, cu precădere în vacanța de vară. Societatea civilă trebuie să fie în alertă și dacă apar OUG care nu ar trebui să existe, cum a fost OUG 13, să protestăm cu toată fermitatea împotriva acestei chestiuni”.
Deci iată cum Președintele minte deliberat, încalcă obligația de mediere, și încalcă prezumția de nevinovăție (lumea cu scaun la cap nu crede în condamnarea lui Dragnea din partea ICCJ care funcționează pe protocol cu DNA și SRI), și incită masele la ură de clasă și să iasă în stradă împotriva Guvernului legitim, cu un mesaje care se constituie într-un adevărat atentat la ordinea constituțională.
Cum poate să afirme Klaus Iohannis că există pericolul ca Guvernul să dea ordonanțe de urgență, și că acesta trebuie oprită, când emiterea unor asemenea acte normative este dreptul constituțional al Guvernului!?!
Când Guvernul Cioloș, cu fosta ministresă a Justiției Raluca Prună, au dat în 2016 o OUG în care au modificat peste noapte peste 100 de articole din legislația și procedura penală, Iohannis a tăcut. Pentru că era din tabăra Cioloș. Să nu uităm de acest Cioloș, PNL i-a plătit anii trecuți milioane de lei pe afișe electorale cu care au fost împânzite toate marile orașe. De unde până unde atâția bani dintr-o dată pentru Cioloș?
Cred că Prețedintele Româ niei se apropie pas cu pas de situația de a fi acuzat de înaltă trădare, pentru atentatele sale repetate împotriva ordinii constituționale. Deja a incitat explicit la blocarea activității Guvernului într-un domeniu în care Executivul este abilitat de Constituție: să emită ordonanțe. Asta este o acțiune clară împotriva ordinii constituționale!
Și mai am o observație împotriva SRI. Care mimează că s-a retras din jocul protocoalelor, deși nu e așa, dar care azi face un joc antiromânesc extrem de periculos. SRI controlează tot mediul on-line prin unitatea sa militară Cyberint (înființată ilegal prin hotărâre secretă a CSAT, nu prin lege).
Pe rețelele de socializare în ultimele săptămâni ne-am umplut de mesaje fasciste, care incită la intrarea cu topoare și furci în Parlament și Guvern, omorâtul demnitarilor, violatul soțiilor și fiicelor lor, și alte asemenea acte care pun în pericol siguranța națională. În lege se scrie că SRI “previne” și “înlătură” pericolele la adresa siguranței naționale. Dar SRI nu face nimic împotriva acestor infractori, în vreme ce manifestările fasciste proliferează în stradă și pe rețelele de socializare. Cred că SRI e pe care să trădeze Romania, așa cum a trădat-o sub epoca Maior-Coldea când a pus control pe națiune prin protocoalele ilegale. De data asta prin neimplicare într-o situație infracțională în care are obligația să intervină.
Atenție mare, români, în această perioadă la Klaus Iohannis, la Eduard Hellvig, la ONG-urile sorosiste și la mafia din statul paralel! Pericolul unei mari nenorociri plutește în aer! Chiar în anul când ar trebui să sărbătorim în unitate 100 de ani de la Marea Unire!

P.S. – Avem semnale că mitingiștii de profesie din stradă, care au început să se certe pe Facebook pe bani, sunt finantați din exterior, la negru, prin monede electronice Bitcoin, tocmai pentru a nu exista urme ale finanțări lor, acest domeniu fiind nereglementat în România. Și că în anumite centre, aceste monede electronice sunt convertite în lei și valută, cărate la plasă, și apoi împărțite între derbedei. Ce păzește SRI?

RĂZVAN SAVALIUC