DISTRIBUIȚI

Arhipelago, având ca partener principal Camera de Comerț și Industrie Iași, organizează prima Misiune Economică sub egida Afaceri.ro în Vietnam în perioada 23 februarie – 1 martie. Misiunea este dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și Vietnam și are ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, administrație și instituții publice.

Evenimentul desfășurat într-o țară cu o economie cu creșteri anuale de peste 10%, se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile comerț, resurse umane, farmaceutică, energie, agricultură, industrie, tehnologie și cercetare științifică, dar și reprezentanților administrației publice. În cadrul acestei misiuni economice delegații vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru și cunoașterea culturii prin vizitarea principalelor obiective din itinerariul Hanoi – Hue – Da Nang – Saigon – Mekong.

Bazat pe acordurile semnate între UE și Vietnam, taxele vamale au fost eliminate în proporție de 99%, iar cele de export în proporție de 65%, ceea ce oferă oportunități semnificative pe plan economic antreprenorilor.

“Ca urmare a acestei misiuni, ne dorim să facilităm înțelegerea pieței vietnameze de către antreprenorii români.” a declarat Marius Alexa – coordonatorul proiectului.

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Până în acest moment Afaceri.ro a organizat cu succes peste 30 de misiuni economice și bootcamp-uri la nivel global și peste 100 de conferințe la nivel național.

Detalii aici:
Site: https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-vietnam-2020/
Organizator: D-na Corina Porumb
Telefon: 0749519341
E-mail: corina.porumb@arhipelago.com

Copyright © 2019 Arhipelago, All rights reserved.
Primiti acest mesaj deoarece figurati in baza noastra de date ca jurnalist. In cazul in care nu sunteti jurnalist si doriti sa nu mai primiti mesaje va rugam sa va dezabonati.

Our mailing address is:
Arhipelago
Calea Chisinaului 27
Iasi 700729
Romania

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.