DISTRIBUIȚI

Nasui Collection & Gallery la invitația Ambasadei Romaniei in Ucraina, cu sprijinul Institutului Cultural Roman si in parteneriat cu Ministerul Culturii din Ucraina, Administrația de Stat a orasului Kiev si Primaria Raionului Shevchenko prezinta in orasul Kiev, in cadrul programului „Moving Monuments / Monumente in miscare”, doua lucrari de arta de mari dimensiuni ale artistului Bogdan Rața. Cele doua lucrari au fost itinerate anterior, „Middle Way” in St. Geroge`s Hall Liverpool (sit de patrimoniu UNESCO), Piața Cetații Baia Mare (sit de patrimoniu), faleza Cascais si Casa da Musica Porto, Lisabona (repere urbane importante ale oraselor) si „View from Light” la Muzeul de Arta si Memorialul Inchisoarea Tacerii Ramnicu Sarat, Parlamentul European Bruxelles si Memorialul Gherla.

Programul „Moving Monuments / Monumente in miscare” inițiat de Nasui Collection & Gallery in 2014 are ca scop producția, prezentarea si itinerarea de lucrari de arta de mari dimensiuni in spații contemporane prestigioase din intreaga lume. Toate sculpturile au un caracter temporar, sunt neintruzive cu spațiul gazda, sunt impactante si „se incarca” simbolic la fiecare itinerare.

Eveniment de inaugurare pe 27 septembrie 2018: ora 11.00: Middle Way – spațiul public, Tarasa Shevcehnko no. 3, Kiev

Mai multe detalii atasate si la link http://www.cosminnasui.com/2018/09/monumente-in-miscare-la-kiev-sculpturi-contemporane-romanesti-de-mari-dimensiuni-in-centrul-orasului/

Multumim de interes.

Oana Nasui
project manager

+4 0730 040 514
http://ro.linkedin.com/in/oananasui
Skype: OanaNasui