DISTRIBUIȚI

Roger, de 85 de ani, s-a căsătorit cu Jenny, o femeie de 25 de ani. Din moment ce noul soț este atât de bătrân, Jenny decide că, după nunta lor, Roger si ea ar trebui să aibă dormitoare separate, fiind preocupată de faptul că soțul ei nou, dar în vârstă, se poate epuiza dacă petrec întreaga noapte împreună.
După festivitățile de nuntă, Jenny se pregătește pentru pat și se așteaptă bătaia la ușă. Bineînțeles, ciocănitul vine, ușa se deschide și intră Roger, mirele ei de 85 de ani, gata de acțiune. Se unesc ca unul. Totul merge bine, Roger pleacă iar mireasa se pregăteşte să se culce..
nevesti014
După câteva minute, Jenny aude un alt bătut la ușa dormitorului ….

Este Roger !… Din nou, el este gata pentru mai multă „acțiune”. Oarecum surprinsă, Jenny consimte o nouă cuplare. După orgasm, Roger isi saruta mireasa, îi urează o noapte buna şi pleacă.
Ea încearcă din nou să adoarmă, dar…, aha, ati ghicit:
Roger se întoarce din nou, bătând la ușă și este la fel de proaspăt ca un tânăr de 25 de ani, pregătit pentru mai multă „acțiune”… şi încă o dată, se bucură reciproc …
Când Roger se pregătește să plece din nou, tânăra lui mireasă îi spune: „Sunt impresionată că, la vârsta ta, te poți descurca atât de bine și atât de des.
Am fost cu băieți ce aveau o treime din vârsta ta dar care au fost buni numai o singură dată.
Ești cu adevărat un mare iubit, Roger!”
Roger, cam jenat, se întoarce la Jenny și spune:
– Vrei să spui că am mai fost deja aici?!?

Moralul istoriei:
Nu-ți fie frică să îmbătrânești,
Alzheimer are avantajele sale.

PS:
„Râzând de propriile greșeli, îți poți lungi viața!”
(Shakespeare)

„Râzând de greșelile nevestei, îți poți scurta viața!”

(Nevasta lui Sheakespeare)