DISTRIBUIȚI

O scrisoare de avertizare tulburătoare de la naturoPath german Anette Lilinger către toți pacienții ei cu privire la viitorul vaccin coronavirus.
„Pentru toți pacienții mei:
Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra unor probleme importante referitoare la viitoarea vaccinare Covid-19:
Datorită noului mod de acțiune al viitorului vaccin coronavirus, astfel de remedii de succes nu vor mai fi posibile în viitor. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri mARN de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, astfel, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipulare genetică – lucru care a fost interzis, chiar considerat criminal până în prezent.
Această intervenție poate fi comparată cu cea a alimentelor modificate genetic, care este, de asemenea, foarte controversată.
Chiar daca mass-media si politicienii trivializeaza aceasta problema si chiar fac apel fara a se gindi la un nou tip de vaccinare pentru a putea reveni la normalitate, O astfel de vaccinare este problematică din punctul de vedere al sănătății, Uniunea Europeană este dedicată protecției drepturilor omului și a drepturilor omului.Dragi pacienți, după o astfel de vaccinare fără precedent împotriva mARN, nu veți mai putea vindeca simptomele vaccinării într-un mod complementar.
Va trebui sa traiesti cu consecintele, pentru ca nu mai pot fi vindecate pur si simplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, Cum nu poți vindeca o persoană cu un defect genetic cum ar fi sindromul Down 18 sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boala genetică cardiacă, hemofilia, fibroza chistică, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic rămâne o dată pentru totdeauna!
Pentru a fi clar, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați o vaccinare simptomatologie după o vaccinare mARN, nici eu, nici un alt terapeut nu vă vor putea ajuta, cauzal, deoarece daunele provocate prin vaccinare va fi ireversibilă din punct de vedere genetic.
În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost niciodată comisă într-o formă atât de largă în istorie.
După cum a declarat ieri Dr. Wolfgang Wodarg, medic cu experiență:
De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor este, de fapt, o manipulare genetică interzisă. „

Lien : http://dominique.regards.free.fr/blog/images/documents_pdf/200613_Le%20vaccin_de_tous_les_dangers.pdf