DISTRIBUIȚI

O fată de 12 ani ce era pe punctul de a se îneca a rămas într-o stare vegetativă pentru aproximativ 10 ani după incident. Se pare că la câteva zile după Crăciun, tânăra care în prezent are 22 de ani a intrat în travaliu, după cum afirmă asistenţii spitalului Hacienda din Phoenix.

„Din câte mi s-a spus, aceasta a fost auzită în timp ce gemea”, a declarat o sursă neidentificată din cadrul spitalului. „Îngrijitorii nu au ştiut ce se întâmplă cu femeia, nimeni nu ştia că este însărcinată, până când femeia a început să nască”, a adăugat sursa din cadrul spitalului.

Simona Halep şi cel mai greu moment al carierei: „A fost un dezastru, mama s-a speriat şi mi-a spus să nu mai fac niciodată aşa ceva”

Tudor Simionov a murit pentru 450 de euro! Românul înjunghiat la Londra putea scăpa cu viaţă: „Dacă avea o vestă anticuţit, acum era viu!”

Conform Science Alert, pe 29 decembrie, cu ajutorul unei asistente din cadrul spitalului, pacienta a născut un băieţel sănătos. Naşterea şi agresiunea sexuală a unei persoane vulnerabile au dus la deschiderea unei anchete. Un purtător de cuvânt al poliţiei din Phoenix a declarat că incidentul este investigat, dar nu a oferit mai multe detalii.
Reprezentanţii spitalului în care a fost îngrijită femeia pe toată perioada celor 10 ani au declarat că „realizează o anchetă internă privind modul în care au fost puse în practică protocoalele şi procesele de îngrijire a pacienţilor”. Karina Cesena, mama tinerei de 22 de ani, a declarat că va dormi în salonul fiicei sale până când violatorul este prins. Până în prezent nu a fost arestată nicio persoană, însă spitalul a cerut ca asistenţii să fie însoţiţi de îngrijitoare atunci când pătrund în saloanele femeilor.