DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Galați a decis să prelungească orarul mijloacelor de transport în comun, care fac legătura între Patinoarul ”Dunărea” și principalele cartiere ale orașului, pe durata desfășurării competiției internaționale de hochei pe gheață ”Challenge Cup”. Totodată va fi suplimentat și numărul de mijloace de transport public de pe aceste rute.

Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul celor care se vor afla în tribune la partidele de hochei pe gheață, care se vor juca în perioada 6 – 8 noiembrie, la Galați.

Astfel, traseul cu indicativul 17 (2 autobuze), care face legătura între Patinoar și Cartierul ”Dimitrie Cantemir”, va circula vineri și sâmbătă, și după ora 23.00, iar duminică, și după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Traseul cu indicativul 26 (1 autobuz), care face legătura între Patinoar și Gara CFR, prin Bariera Traian, va circula vineri și sâmbătă, și după ora 23.00, iar duminică și după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Traseul 34 (2 autobuze), care face legătura între Patinoar și Intfor, prin Centru, va circula vineri și sâmbătă, și după ora 23.00, iar duminică și după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Toate traseele vor respecta itinerariile și stațiile obișnuite.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBilete tratament
Articolul următorTichete Craciun