DISTRIBUIȚI

Dragi frati roamni,

Facem apel sa intelegeti ca ”iesitul in starda” este o mare diversiune a CIA, a serviciilor franceze si a tuturor celor care vor sa rupa tara in mai multe regiuni.
Nu va lasati dusi de nas. Romanii adevarati, nu urla, nu latra si nu ies in strada cum ies grecii si dau foc si se bat ca chiorii. Romanii muncesc si au demnitate. Nu va lasati pacaliti ca, trebuie sa dam jos Guvernul x, ca nu stiu ce ordonante au scos noaptea, sau ziua, ca sunt hoti, sau alte lozinci. Cati din cei care ies in strada cunosc termenul de gratiere, sau termenul de armistitie???? Foarte putini sau deloc. Rugati-va pentru tara noastra si pentru neamul nostru. Cei de ”afara” vor sa devenim slugi in propria tara. Suntem deja considerati bananierii Europei. Ungurii ne vor cu ardoare Ardealul. Nu uitati, ca datoria externa a Ungariei a fost achitata, integral de rusi, in decembrie 2012. Bulgarii au batut palma cu Ursul rusesc. La fel si sarbii, ucrainienii si tot estul. Noi suntem considerati o colonie, care trebuie impartita intre lupii flamanzi: Tanti nemtoica( care i-a impus dl. presedinte Johannis sa renunte la dotoria de 19 miliarede euro, a Germaniei catre Romania, din cel de al doilea Razboi mondial, cand, noi am fost Camp de lupta si au ramas sute de mii de orfani de razboi, de vaduve de razboi sa moara de foame), Nenea Rusul, Nenea fracezul, si nu ne apara niciun NATO, sau altii care ne iau banii -UE.
Toti ofiterii adevarati stiu acest lucru, nu cei care sunt tradatorii neamului.
Odata, aruncat bulgarele de zapada din varful muntelui, pana cand coboara produce avalansa.
Francezii si-au batut joc cu premeditare,de tot ce inseamna proiecte cu fonduri europene, strategice si majore ale Romaniei pe domeniul infrastructurii: energie, apa/apa uzata, termoficare, arii protejate, deseuri, transporturi rutiere, navale si CFR. Nu uitati, ca peste 90% din proiecte majore din primul program 2007-2013, cu extindere pana in 2015, pe infrastructura, sunt fazate(se scad sumele de bani care sunt fazate din cel de al doilea program 2014-2020). Totul este blocat si vor sa nu se mai aloce banii nostrii, care romanii ii achitam in fiecare an la UE, in calitate de tara membra UE. Singura armata care ne apara este Armata Arhanghelilor si a Ingerilor din Ierrahia Divina.
Nu conteza ce culoare au partidele, nu au voie sa instige la ”iesitul in strada” cu momeli, cu minciuni. Sunt capcane!!!!

Stop anarhiei!! Avem nevoie de discernamant, intelepciune, liniste si pace sa construim impreuna ROMANIA MARE, populata de romani, nu colonia/tara care o vor sa o rupa in regiuni/impartita, care se doreste populata de altii. Se vrea ca Noi, Romanii sa parasim tara, iar altii sa ne ia tara!!!

Mai jos o ruga scrisa acum:
”Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule, te rugam si imploram, adu pacea si linistea peste mentalul tuturor romanilor de pretutindeni!
Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule, te rugam si imploram, adu iubirea peste mentalul tuturor romanilor de pretutindeni,
Ca ei sa-si iubeasca neamul, tara, pamantul si limba, care au primit-o in dar, in momentul nasterii lor!
Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule, te rugam si imploram, adu lumina peste mentalul tuturor romanilor de pretutindeni!
Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule, te rugam si imploram, fa o minune cu acest pamant, pe care l-ai ales si binecuvantat sa fie Gradina Maicii Domnului!
Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule, te rugam si imploram, fa o minune cu poporul roman greu incercat, sa-si faca menirea divina in lumina!!
Ingenunchem Tata, Dumnezeule Divin in fata Ta, ca tu sa ne ocrotesti si sa-ti trimiti Arhanghelii, Ingerii, Serafimi si Herumivii sa ne apere si sa ne ocroteasca de tot raul!
Tata, Dumnezeule Divin te rugam sa ne ierti pentru tot ce am facut rau noi, parintii si stramosii nostri (cu gandul, cuvantul si fapta) si binecuvinteaza-ne!
Dumnezeule, Tata Ceresc, Creatorule imbratiseaza-ne sufletele si trimite coloane de lumina alb argintiu, auriu peste romani si Romania!
Tata, Dumnezeule Divin, noi suntem creatia Ta si in noi bat inimi de romani, in care Focul divin salaslueste!
Pacea, linistea, armonia si intelepciunea peste mentalul tuturor romanilor!
Duhule Sfant, vino acum si aici in mentalul tuturor romanilor si codu tu mintea si gandurile lor, in lumina si iubire!
Asez 777 de miliarde de Cruci de Foc si de Lumina, ziduri de Foc si de Lumina, peste granitele Romaniei, Bucuresti, toate localitatile romanesti, peste toti romanii!
Revars Focul Iubirii lui Dumnezeu peste granitele Romaniei, Bucuresti, toate localitatile romanesti, peste toti romanii!
Totul se transforma in Lumina si Iubire! Multumim intregii Ierarhii Divine pentru toate binecuvantarile primite! Amin!”
PACE si IUBIRE!

http://www.alternativenews.ro/2016/04/alta-nesimtire-marca-iohannis-renunta-la-datoria-istorica-germana-catre-romania.html?m=1

Pe ei cine ii gratiaza? – Cronici pe bune