DISTRIBUIȚI

IDENTIFICAȚI DE POLIȚIȘTI, DUPĂ CE AU SUSTRAS COSMETICE DINTR-UN MAGAZIN ȘI DINTR-O FARMACIE

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Galați au identificat un bărbat, de 25 de ani și o femeie, de 21 de ani, ambii din municipiul Galați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt.
Din cercetări a reieșit că, în ziua de 9 aprilie, în jurul orei 18.30, cei doi ar fi sustras o trusă de farduri dintr-un magazin de pe strada Brăilei, profitând de neatenția lucrătorului comercial. Ulterior, în același mod, ar fi sustras mai multe produse cosmetice dintr-o farmacie aflată, de asemenea, pe strada Brăilei.
După identificarea celor doi, prejudiciul în valoare de 450 lei a fost recuperat în totalitate.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

LA VOLAN, BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au oprit în trafic, în comuna Drăgușeni, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 48 de ani.
Polițiștii au constatat că șoferul consumase alcool, valoarea înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, verificându-i permisul de conducere în baza de date, polițiștii au descoperit că acesta figurează ca reținut, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDE LA IPJ
Articolul următorDe la IPJ