DISTRIBUIȚI

IDENTIFICAT DUPĂ CE AR FI FURAT O SUMĂ DE BANI DINTR-UN AUTOTURISM

La data de 03 decembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați au identificat un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în ziua de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în incinta unui parc auto din municipiul Galați, bărbatul ar fi profitat de faptul că portierele unui autoturism nu erau asigurate și ar fi sustras din interiorul acestuia suma de 2400 lei.
Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și restituit păgubitului, polițiștii continuând cercetările, în cauză, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

PIETONI, VICTIME ALE ACCIDENTELOR RUTIERE

La data de 03 decembrie a.c., ora 10.05, polițiștii Biroului Poliție Rutieră Tecuci au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident
rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, soldat cu rănirea unui pieton.
La fața locului, polițiștii au stabilit că pietonul, o femeie, de 52 de ani, din localitate, în timp ce traversa stada pe marcajul pietonal, ar fi fost surprinsă și accidentată de un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, de 39 de ani.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

Un alt accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton, s-a produs, în aceeași zi, în municipiul Tecuci, în următoarele împrejurări:
Un tânăr, de 22 de ani, din comuna Priponești, conducând autoturismul pe strada Dacia, din municipiul Tecuci, ar fi acroșat cu oglinda exterioară stânga, o femeie, de 52 de ani, din localitate, care se deplasa, în calitate de pieton, pe partea carosabilă opusă sensului său de mers.
Conducătorul auto a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale, dar aceasta nu a necesitat internarea.
Cele două persoane implicate în accident au fost testate alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Și în acest caz, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACCIDENT RUTIER PE FONDUL NERESPECTĂRII DISTANȚEI REGULAMENTARE

La data de 03 decembrie, în jurul orei 13.35, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galați, aflat la volanul unui autoturism, a circulat pe strada Portului din localitate și, la un moment dat, nepăstrând distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, a intrat în impact cu acesta.
Din accident a rezultat rănirea unei femei, de 36 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, care nu a necesitat însă, internarea.
A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorEVENIMENTE RUTIERE