DISTRIBUIȚI

REȚINUȚI PENTRU COMITEREA UNEI TÂLHĂRII

La data de 08 mai a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 4 Poliție Galați au identificat un bărbat, de 34 de ani și patru minori, cu vârste de 15 și 16 ani, bănuiți de săvârșirea unei fapte de tâlhărie.
Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 22 martie, cei cinci ar fi lovit un bărbat, de 46 de ani, pe care l-ar fi trântit la pământ și i-ar fi sustras din buzunarul pantalonului suma de 1400 lei. Victima a sesizat poliția în aceeași seară, dar nu a putu furniza semnalmentele celor care ar fi comis fapta.
După depistarea și audierea prezumtivilor autori, aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

RĂNIT DUPĂ CE A INTRAT CU MAȘINA ÎN STÂLP

La data de 08 mai a.c., un bărbat, de 48 ani, a condus autoturismul pe strada Stadionului din municipiul Galați, dinspre strada Oțelarilor și, în zona Sălii Sportului, pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de iluminat public. Ca urmare a impactului, a rezultat distrugere stâlpului, avarierea autoturismului și rănirea conducătorului auto, care nu a necesitat însă internarea în spital.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorPolitia in actiune