DISTRIBUIȚI

DENTIFICATĂ, DUPĂ CE AR FI SUSTRAS UN TELEFON MOBIL

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Galați au identificat o femeie, de 70 de ani, din localitate, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.
Din primele cercetări, a reieșit că, în după-amiaza zilei de 09 decembrie a.c., profitând de neatenția victimei, care se pregătea să urce într-un autobuz, aceasta i-ar fi sustras telefonul mobil, prejudiciul fiind de aproximativ 600 de lei.
Polițiștii continua cercetările în cauză, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

EVENIMENTE RUTIERE

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 242B, soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că un bărbat, din comuna Berești – Meria, a condus autoturismul pe drumul mai sus menționat, în afara localității Balintești, și, din cauza vizibilității reduse, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției și s-a oprit într-un cap de pod din beton.
În urma impactului, o femeie, de 70 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportată la spital.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 10 decembrie a.c., un bărbat, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe strada Alexandru Moruzzi, și, în dreptul unui imobil, a acroșat un copil, de 9 ani, din municipiul Galați, care, deplasându-se pe o trotinetă, a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru înrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DOSAR PENAL PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

La data de 02 decembrie a.c., în baza unor imagini apărute în mediul on-line, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Umbrărești, deține ilegal o armă de vânătoare.
În cursul zilei de ieri, polițiștii au stabilit că este vorba despre o armă letală, supusă autorizării, deținută legal de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Umbrărești, pe care ar fi împrumutat-o tânărului care apare în imagini.
Arma a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.