DISTRIBUIȚI

ACCIDENTE RUTIERE

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați la numărul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Galați, în care au fost implicate trei autoturisme.
Din primele verificări a reieșit că un bărbat, de 29 de ani, a condus autoturismul pe Bulevardul George Coșbuc, dinspre strada Mihail Kogălniceanu, și, nepăstrând distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în impact cu acesta, proiectându-l către înainte, în mașina care circula în aceeași direcție de mers.
Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism, o tânără de 18 ani, din municipiul Buzău, care a fost transportată la spital, cu mai multe leziuni, dar nu a necesitat internarea.
Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18.30, pe strada Lebedei, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un pieton a fost rănit.
Este vorba despre o femeie, de 69 de ani, din municipiul Galați, acroșată în timp ce traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal, de un autoturism condus de o tânără, de 19 ani, care nu i-ar fi acordat prioritate de trecere. Victima a suferit mai multe leziuni, dar nu a necesitat internarea în spital.
Polițiștii au întocmit, în cauză, un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

MANDATE PUSE ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI

La data de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului Urmăriri – Serviciul Investigații Criminale și cei ai Postului de Poliție Scânteiești au depistat, pe raza localității Fântânele, două femei, de 30 și 40 de ani, pe numele cărora Tribunalul Galați emisese mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.
Persoanele în cauză, condamnate, prima la 5 ani și 11 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori, cea de-a doua la 5 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și violare de domiciliu, au fost conduse și incarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepselor.