DISTRIBUIȚI

ACCIDENT RUTIER MORTAL CAUZAT DE VITEZA EXCESIVĂ

Accidentul s-a produs la data de 09 mai a.c., în jurul orei 02.50, pe strada Traian, din municipiul Galați, în dreptul unei treceri de pietoni.
Din cauza vitezei mari, un tânăr, de 21de ani, aflat la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcției, a lovit doi stâlpi de iluminat public și a intrat în gardul din beton al unui imobil, după care s-a răsturnat. În urma leziunilor suferite, conducătorul auto a decedat la spital.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI DUPĂ COMITEREA MAI MULTOR FURTURI DIN AUTOTURISME

La data de 08 mai a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale au identificat un adolescent, de 16 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea mai multor furturi din și de la autoturisme.
Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 01 aprilie – 04 mai, minorul, prin spargerea geamului sau profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi sustras bunuri din 4 autoturisme și totodată, ar fi demontat și sustras geamul oglinzilor retrovizoare, în cazul altor 3 autoturisme, creând un prejudiciu de 3960 lei.
Ulterior audierii, minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar.