DISTRIBUIȚI

BICICLIST, VICTIMĂ A NEACORDĂRII DE PRIORITATE

La data de 23 mai a.c., la ora 08.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la intersecția dintre străzile Alba Iulia și Aurel Vlaicu, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un biciclist.
Acesta, un adolescent, de 16 ani, din municipiul Galați, circula regulamentar pe drumul prioritar, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani, din aceeași localitate, care odată intrat în intersecția mai sus menționată, nu a respectat semnificția indicatorului ”Oprire”.
Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, polițiștii întocmind în cauză dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE AR FI COMIS O TÂLHĂRIE

La data de 23 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat un tânăr, de 24 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea unei fapte de tâlhărie.
Victima, un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Galați, a sesizat poliția cu privire la faptul că, în ziua de 21 mai, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla în scara
blocului unde locuia, o persoană necunoscută ar fi deposedat-o, prin violență, de o cruciuliță de aur.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a reieșit că, în seara respectivă, prezumtivul autor ar fi împins victima pe scări și i-ar fi smuls de la gât lanțul din aur, fugind apoi cu cruciulița care s-a rupt. Polițiștii au găsit bijuteria sustrasă la o casă de amanet din localitate, unde agresorul o vânduse.
Acesta este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorDe la IPJ