DISTRIBUIȚI

Povestea plină de voioșie a Scufiţei Roşii
de la Teatrul „Gulliver”

Echipa de la Teatrul de Păpuși GULLIVER făurește mereu cu pasiune și măiestrie noi povești fascinante. În această duminică, de la ora 10:30, „Scufiţa Roşie” aduce iar bucurie pasionaților de farmec și magie de poveste.
O montare de mici dimensiuni sub semnătura regizorului Daniel Stanciu, ce impresionează, însă, prin gradul sporit de dinamism și interactivitate cu publicul. Marionete micuțe și drăgălașe împletesc cu accente comice și dialoguri ritmate povestea Scufiței Roșii de la Teatrul de Păpuși Gulliver. Narațiunea se dezvăluie prin aportul unul spiriduș și al unui povestitor ce întrețin un permanent dialog cu spectatorii, conferind o voiciune aparte spectacolului. Fuzionând cu fundalul muzical sprinten și atractiv, conceput tot de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu, povestea este întregită de personaje cu intervenții inedite și prinde viață într-un spectacol interactiv și savuros. Păpușile deosebite prin expresivitate și colorit sunt animate cu măiestrie de: Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc/ Valeria Taban, Elena Marin/ Nicoleta Miru, Eduard Şişu.
Finalul reprezentaţiei este marcat de o povață isteață pentru toți copii: „Scufiţa cea isteaţă / Pentru voi are-o povaţă / Cu străini să nu vorbiţi /Dacă vreţi să n-o păţiţi!”
Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.
Toate detaliile privitoare la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPolitia in actiune
Articolul următorCoronavirus