Acasă Societate Pregătiri pentru începerea Turneului de Judo pentru copii „Alina Dumitru“, ediţia a...

Pregătiri pentru începerea Turneului de Judo pentru copii „Alina Dumitru“, ediţia a III-a

2329
0
DISTRIBUIȚI

ftmb-steaua header


Comunicat de Presă

Pregătiri pentru începerea

Turneului de Judo pentru copii „Alina Dumitru“, ediţia a III-a

             Aflat la cea de-a treia ediţie, Turneul de Judo pentru copii „Alina Dumitru“ va avea loc şi anul acesta în perioada 16 – 17 mai 2015, la Sala „Lucian Grigorescu“ (Floreasca), devenind deja o tradiţie în mediul judo-ului românesc adresat tinerilor judoka.

            Spre deosebire de anii trecuţi, în 2015 la turneu si-au anuntat participarea si tineri judoka din Bulgaria, Serbia si Moldova.

            Organizat de Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) împreună cu Clubul Sportiv al Armatei „Steaua“ Bucureşti (CSA Steaua), turneul se va adresa anul acesta tinerilor judoka din categoriile de vârstă U10, U12 si U14, având ca scop principal verificarea sportivilor înaintea startului Calendarului Competiţional al Federaţiei Române de Judo (FRJ) pe 2015, precum şi promovarea viitoarelor talente ale judo-ului românesc, prin oferirea unei şanse de afirmare într-o competiţie internaţională, având ca simbol şi model pe campioana olimpică şi internaţională, judoka Alina Dumitru.Afis Alina Dumitru 1 - pt articol

            Turneul de Judo pentru copii „Alina Dumitru“ are deja un succes la nivel naţional, câştigat graţie primelor sale ediţii din anii precedenţi, când a apărut în peisajul competiţional al judo-ului autohton ca fiind singurul eveniment sportiv dedicat tinerilor judoka unde înscrierea este gratuită. Cu timpul, turneul a devenit o rampă de lansare a tinerilor judoka într-o viitoare carieră olimpică, in 2013 şi 2014 participand în total peste 1200 de judoka la categoriile U10, U11, U12, U13 si U14 legitimaţi la peste 40 de cluburi sportive din ţară.

            Competitia se va desfasura individual pe trei spatii de lupta la categoriile de varsta si greutate valabile pe anul competitional 2015, iar arbitrajul este conform cu regulamentul Federatiei Romane de Judo (FRJ) si se vor aplica regulile de arbitraj ale Federatiei Internationale de Judo valabile pentru anii 2014-2016.

            Pana la data prezentului comunicat, s-au inscris in competitie peste 500 de participanti din 38 de cluburi.

            Organizatorii – Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti si Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” – doresc sa multumeasca Sponsorilor evenimentului : BRENNTAG S.R.L. si California Catering.

            De asemenea, organizatorii multumesc si Partenerilor si prietenilor judo-ului romanesc: TIN Management Grup S.A., Bronic Security S.R.L., Brotac Medical Center S.R.L., Asociatia Club KIAI, Federatia Romana de Freestyle Kickboxing, Fundatia Nationala pentru Tineret, Conventia Nationala a Fundatiilor pentru Tineret, Top Ten si SCAT Concret, precum si Partenerilor media: ziarul Curierul National, Revista Virtuala „Ora de Judo”, Jurnalul Bucurestiului, 24h00.Ro, ziarulrealiatatea.ro.

             In incheiere dorim sa uram tuturor sportivilor judoka inscrisi in concurs, mult succes.