DISTRIBUIȚI

După ce directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Constantin Tacea, și-a dat demisia din funcție și pentru că nu se știe când i se mai pune pata pe buzoieni primarelui Toma, Primăria Buzău a venit cu ideea lansării unui joc interactiv pentru buzoieni, prin care aceștia pot câștiga un calorifer cu apă fierbinte, de unică folosință.
Surse din Primăria Buzău susțin că ștabii din administrația buzoiană s-au legat și de faptul că primarul Constantin Toma nu este tocmai ușor de găsit la în perioada asta a asfaltărilor de toamnă și au considerat că acest joc ar putea fi o provocare chiar și pentru cei mai dibaci dintre constănțeni.

Citește și: EXCLUSIV! Partidul cu ciolaci în coadă ori despre cum a făcut pesedistul Marcel Ciolacu un milion de lei din alegerile parlamentare din 2016
„Am creat câțiva Tomalăi“, explică unul dintre organizatori. „Sunt niște primari în miniatură, ce îl reprezintă pe domnul Constantin Toma, pe care i-am ascuns în anumite locuri din clădirea primăriei. Cei care reușesc să găsească măcar o figurină, câștigă un calorifer plin cu apă fierbinte pe care îl pot pune oriunde doresc în locuință“.

Citește și: Fără număr pentru don Dragnea! Maneaua opoziției la Legea privind măsurile privative de libertate
De asemenea, există și un premiu surpriză pentru aceia care reușesc să îl găsească treaz pe primarul Constantin Toma, însă unii spun că trebuie să fii nebun să te apuci să-l cauți. „Ți-ar lua zile întregi să faci asta, fără a avea garanția unui rezultat. Nu știu ce e cu premiul ăsta surpriză, însă nu cred că merită efortul. Dar pentru o găsirea unei figurine mă bag!“, ne-a declarat un buzoian.

Surse în care nu avem niciun dram de încredere, ne-au relatat că premiul surpriză ar avea legătură cu faptul că, timp de o oră, câștigătorul îl poate pune pe Toma să planteze un copăcel, oriunde în oraș și că îi poate da tot felul de ordine, conform sintagmei că primarul este în slujba cetățeanului.

„Dacă aș câștiga, când s-ar apleca să sape groapa pentru copăcel, i-aș da un șut în c**. Și tot așa, timp de o oră!“, spune un alt buzoian.

Așadar, te crezi în stare să Găsești Tomalăul?!