DISTRIBUIȚI

Impreuna Pentru Moldova
Într-un mesaj postat pe Facebook, Societatea Transurb Galați și-a informat călătorii că, începând cu 17 martie 2020, autobuzele vor circula după programul de weekend și sărbători legale.
Intrată în vigoare astazi, această măsură a produs deja efecte deosebit de periculoase: autobuzele sunt mult mai aglomerate decât erau cu o zi în urmă.
Din păcate, acest lucru nu ajută la prevenirea răspândirii virusului, așa cum afirmă conducerea Transurb, ci dimpotrivă, favorizează răspândirea virusului. Consecințele acestei decizii, evident neinspirate, pot fi deosebit de grave: pe termen scurt pot apărea cazuri noi de persoane infectate, iar pe termen mediu se poate ajunge la pierderea de vieți omenești.
Partidul Împreună Pentru Moldova, organizația Galați, solicită anularea de urgență a acestei decizii iresponsabile și schimbarea conducerii societății Transurb Galați. Solicităm autorităților să trateze cu maximă seriozitate astfel de derapaje instituționale, care pot avea consecințe deosebit de periculoase pentru cetățeni!
Suntem în stare de urgență, în timpul unei pandemii monidale! Inconștiența și incopententa vor avea în acest context consecințe dezastruoase. Nimeni, nici o persoană și nici un partid nu își poate