DISTRIBUIȚI

Rămâneți aproape ca să ne bucurăm împreună de redescoperirea adevăratei noastre istorii,poate daca ne cautam mai adanc radacinile vom afla de ce suntem asa ospitaleri buni la sufet frumosi si destepti.Asta ca suntem aici de candl umea si pamantul si daca am fi avut mai mult noroc am fi fost inaintea altora.Oricum puterea de intelegere inteligenta si capacitatea de munca a romanilor este apreciata oriunde in lume.

30 decembrie 2015
Istoria oficială a Romei nu va mai sta în picioare prea multă vreme. Atelele cu care este legată ca să nu se prăbușească sunt din ce în ce mai șubrede, ceea ce face ca demolarea ei să nu mai fie decât o problemă de timp.
Tot mai multe dovezi scot în evidență adevăruri pe care anti-românii de la butoane nu au cum să le mai ascundă. Da, încă mai aruncă cu noroi strigând: Protocronism! Impostură! Dacopați!… dar disperarea lor le anunță sfârșitul.
Vă asigur că anul viitor va fi unul cu multe surprize, chiar din primele zile! Rămâneți aproape ca să ne bucurăm împreună de redescoperirea adevăratei noastre istorii, DE REVOLUȚIA IDENTITARĂ pe care românii de astăzi, urmașii geto-dacilor de acum 2.000 de ani, o vor duce la bun sfârșit!
Până atunci, vă invit să citiți o selecție de citate de o valoare extraordinară pentru istoria și identitatea noastră, adunate de pasionatul cercetător Marius Fincă…
Daniel Roxin http://daniel-roxin.ro//