DISTRIBUIȚI

Stimată Domană / Stimate Domnule Pompiliu Comsa

Săptămâna trecută a fost una plină. Am demarat următoarele proiecte civice și politice și am avansat din punctul de vedere organizațional:

1. A început proiectul QR-CODE, prin care aducem în prim plan istoria foarte interesantă a orașului nostru. Mai multe detalii despre proiectul QR puteți găsi aici.

2. Am lansat public organizarea mega-conferinței GALATHON 2029, un efort civic de redactare a unei strategii adevărate de dezvoltare a orașului, bazată pe expertiza gălățenilor din țară și plecați în străinătate, cu soluții acționabile pentru comunitate, provenite din comunitate. Mai multe detalii aici.

3. Am demarat campania Salvați Palatul Simion Gheorghiu. Ne dorim ca Primăria Galați să reabiliteze clădirea din bugetul local iar pentru acest lucru au semnat peste 1100 de cetățeni.

4. Am organizat prima noastră conferință de presă, în cadrul căreia ne-am prezentat, pe scurt, activitățile viitoare și obiectivul principal – acela de a propune o listă de persoane nominalizate pentru Consiliul Local Galați și de a trimite o echipă de oameni competenți și reprezentativi, în acest for, pentru ca împreună să aducem înapoi cheful de a locui aici.

5. Un membru al PACT pentru Galați a fost prezent în ședința ordinară de Consiliu Local Galați și a propus un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local pentru efectuarea unei reparații istorice. Detalii suplimentare găsiți aici.

Continuăm acțiunile civice și politice pentru comunitate și pentru a ne îndeplini misiunea de a reda orașul cetățenilor săi pentru ca împreună să depășim media europeană pe toți indicatorii de dezvoltare, pe parcursul acestei generații.

Avem nevoie și de dumneavoastră pentru a duce la bun sfârșit această misiune.
Veniți ca voluntar sau membru alături de noi, apăsând unul dintre butoanele de mai jos.
[www.pactpentrugalati.ro/voluntariat]VOLUNTAR
[www.pactpentrugalati.ro/fii-pactist]MEMBRU
sau susțineți proiectele noastre devenind unul dintre sponsorii mișcării PACT pentru Galați apăsând butonul de mai jos:
[www.pactpentrugalati.ro/donez]SUSȚIN
PACT pentru Galați este platforma de implicare civică și politică a gălățenilor pentru recuperarea mobilității urbane, recâștigarea ethosului local și reconectarea orașului nostru la Dunăre.