DISTRIBUIȚI

Dragi iubitori ai lecturii,

Pentru ca sustinem lectura si educatia de calitate, pe 22 Octombrie 2015, ora 12.00 Fastrackids Galati-Braila – in parteneriat cu Jumpstart.org,  Biblioteca Judeteana „V. A. Urechia” Galati si cunoscuta scriitoare Angela Baciu – organizeaza evenimentul „Read for the record”.

„Read for the record” este un program international care isi propune sa aduca lumea povestilor in viata copiilor nostri si sa creasca dragostea acestora pentru lectura.
Anul acesta „Read for the record” implineste 10 ani, asa ca te invitam si pe tine sa participi alaturi de noi si sa te bucuri de frumoasa poveste a lui Norman, un pestisor auriu, plin de surprize.

„Nu Norman- povestea unui pestisor auriu” de Kelly Bennett va fi citita pe 22 octombrie la Biblioteca Judeteana „V.A. Urechia” si va invitam cu drag sa luati parte la acest eveniment pentru ca acum este momentul sa le dezvoltati sau sa le consolidati micutilor dragostea de lectura!

Invitatul nostru special este scriitoarea Angela Baciu, care va da viata povestii pestisorului Norman alaturi de micii invitati.

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0727.881.689 si afla detalii despre rezervari!

 

Ne bucucam ca la acest eveniment va fi alaturi de noi cunoscuta scriitoare Angela Baciu, autor a 10 carti de poezie, 4 carti de interviuri, 1 carte de poezie pentru copii.

Copiii se vor bucura nu numai de o poveste frumoasa a unui pestisor auriu, ci si de prezenta Angelei care-i va inspira si-i va ajuta sa patrunda si sa exploreze lumea povestilor.

Va asteptam cu drag!

Echipa.

Dragii mei copii,

Va astept la biblioteca sa ne bucuram impreuna de o poveste magica, sa ne jucam si sa facem cunostinta cu personaje bune si frumoase. Sa vorbim despre carti si noutati editoriale pentru copii de la editura „Junimea”.

Angela Baciu

scriitor, membru U.S.R

PR asociat Editura „Junimea”

consilier cultural CCSG