DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Galați informează că se vor impune restricții de trafic pe strada Alexandru Măcelaru, începând cu 30 octombrie 2015, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a arterei de circulație (asfaltare). Din cauza restricțiilor de trafic, traseele de transport în comun care au itinerariul pe strada Alexandru Măcelaru vor circula pe rute alternative, după cum urmează:
– Autobuzele cu indicativele 12 și 17, traseul retur, vor circula pe strada Traian – strada Ștefan cel Mare – Bulevardul George Coșbuc. Traseul tur se va desfășura pe itinerariul actual;
– Autobuzul cu indicativul 26 și microbuzul cu indicativul 76, traseul retur, vor circula pe itinerariul strada Prundului – strada Traian – strada Ștefan cel Mare – Bulevardul George Coșbuc. Traseul tur se va desfășura pe ruta obișnuită.

Stația comună pentru autobuze și microbuze, situată pe strada Alexandru Măcelaru, în fața Spitalului de Boli Infecțioase, se va muta provizoriu pe Bulevardul George Coșbuc, pe segmentul dintre străzile Ștefan Cel Mare și Alexandru Măcelaru.

Lucrările de asfaltare care se execută pe strada Alexandru Măcelaru, etapa I, sunt programate să dureze aproximativ 30 zile și depind de starea vremii.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați