DISTRIBUIȚI

Să-ți achiziționezi un televizor inteligent ca să urmărești programele românești este ca și cum un nene care s-a născut fără picioare își cumpără săptămânal cei mai scumpi pantofi de pe Internet. Majoritatea formatelor în limba română sunt susținute de pițipoance care-și arată cracii fără rost și de cocalari politici care spun bazaconii și râd fără motiv.
În peisajul acesta de coșmar, o figură aparte o face emisiunea ”Acces Direct” care, având de ceva vreme în prim plan două vedete – Vulpița și Viorel, made Intact, a depășit în scârboșenii chiar și groapa de gunoi Glina.
Numai cine are de crescut o ciurdă de copii, ca Mirela Vaida, poate face compromisul de a lucra într-o asemenea gradină zoologică fără costum de protecție și neînarmat.
Fie că sunt inventate și jucate prost de actori amatori, fie că sunt adevărate, poveștile prezentate zilnic de Mirela sunt toate sinistre și pline de puroi, însă, de ceva vreme, idila Vulpitei combinată cu Viorel, a bătut toate recordurile din domeniul coprofiliei.
De când apar regulat la televizor, Vulpița și Viorel s-au schimbat total și și-au updatat CV-urile conform cu realitatea pe care o experimentează. Viorel susține că a terminat Teologia și, până să fie star, a fost pastor ca și colegul sau, Mihai Gâdea. Vulpița anunță pe rețelele de socializare că lucrează ca moderator de televiziune și că a absolvit Facultatea de matematică în Limba Ebraică de la prestigioasa Oxford University.
Poate în altă conjunctură ne-ar fi mirat puțin evoluția spectaculoasă a bietelor ciudățenii, însă, ținând cont că totul se întâmplă la trustul înfrățit cu CNN-ul, nu ne rămâne decât să ne scoatem pălăriile în semn de respect.
În rest, păcat de Marcel Ciolacu. I-au luat ăștia pâinea de la gură!