DISTRIBUIȚI

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm ca dl. Dan Schwartz, Managing Partner RSM România, și unul dintre cei mai mari experți din România în probleme de contabilitate și fiscalitate, a confirmat prezența sa la evenimentul ReUNIUNEA PROFESIONIȘTILOR DIN GAMBLING, ediția a 6-a. După succesul incredibil al evenimentului FISCALITATE, SERVICII FINANCIARE ȘI PROBLEMATICI JURIDICE ÎN PIAȚA JOCURILOR DE NOROC DIN ROMÂNIA organizat tot de revista noastră în data de 31 Mai unde domnia sa a realizat o prezentare foarte apreciată de auditoriu privind contabilitatea veniturilor companiilor organizatoare de jocuri de noroc, iată că revista noastră răspunde cererilor mari pe care le-a primit din partea participanților, partenerilor și clienților săi de a-l aduce din nou pe reputatul expert în domeniul financiar în fața dvs.

Panelul unde dl. Dan Schwartz va face expunerea sa și va răspunde întrebărilor din auditoriu se numește Financiar și Fiscalitate în Jocuri de Noroc. Prezentarea domniei sale va pune accentul pe reguli internaționale și pe probleme legate de taxare și audit.

Vă vom ține la curent în mod continuu cu ultimele noutăți legate de evenimentele noastre din 7 Decembrie 2017 de la Hotel Novotel din București.
Beatrice AZIZOAIE DIMACHI,anul II CRP,Universitatea Apollonia Iasi