DISTRIBUIȚI

Buna ziua,

 

Vă informăm în cadrul acestei prime ediții a proiectului ”Journalism-prize goes international 2017-2018” s-au înscris un număr total de 10 contribuții/materiale jurnalistice pentru cele patru categorii: TV, radio, presă scrisă și presă online.

 

În urma jurizării avem deosebita plăcere să vă anunțăm că Premiul cel mare„Cu onestitate despre sărăcie” a fost câștigat de jurnalista Teodora Ghenciu, de la Digi 24, cu reportajul Lumea oamenilor invizibili.

Totodată au fost desemnați și câștigătorii pentru următoarele 3 categorii:

 

I. Categoria „Abordarea onestă a temelor sociale”:

– Diana Oncioiu, Presă online, ”Trenul Cerșetorilor”

 

II. Categoria „Educarea și mobilizarea publicului”:

– Raluca Daria Diaconiuc, Radio „Donator de zâmbete”

– Mihai Știrbu – Presă online „Regizorul It could be you, Laurențiu Garofeanu vorbește despre o problemă ignorată de societate”

 

III. Categoria „Mesaj de impact”:

– Laura Breană, Presă scrisă, „Turturica din Varnița – nonagenara viticultoare cu buletinul la borcan”

– Pompiliu Comșa, Presă online, Bătrâna

 

Vă felicităm și vă mulțumim tuturor pentru interesul arătat față de competiția Premiul Jurnalistic „Cu onestitate despre sărăcie”. Apreciind aportul dvs. pentru o mai bună înțelegere și informare a publicului larg cu privire la sărăcia și situația persoanelor sărace din România,

avem plăcerea să vă invităm la festivitatea de premiere.

 

Ceremonia de premiere se desfășoară miercuri, 28 februarie 2018, începând cu ora 14:30, la Spațiul Public European din Str. Vasile Lascăr nr. 31, parter, București. Vom reveni cu Agenda detaliată în cel mai scurt timp posibil.

Cu stimă,