DISTRIBUIȚI

AGREGATION
„Agrégation” este cel mai prestigios concurs (în Franța) pentru recrutarea cadrelor didactice în învățământul secundar și superior, din 1766. Destinat cu precadere titularilor de masterat si doctorat, acest concurs creaza (mai mult decât) mari dificultati chiar si cadrelor didactice universiatare cu grade superioare (conferentiar si profesor).
Ca urmare, CUFR ofera un premiu de 2.000 € pentru toti candidatii care vor putea solutiona subiectele prezezntate în articol (de o rara „frumusete” matematica si fizica😍) cu respectarea programei analitice în vigoare.
La acest concurs pot participa si cetatenii români!
În urma rezultatelor obtinute, ei pot fi titularizati în învatamântul secundar sau superior francez (primul ciclu universitar- în calitate de PRAG)
Bon courage, bonne chance!
Vive la République!
Vive la France!
Les grands concours de l’enseignement français. L’Agrégation. Maths – Sciences physiques 2018. – JurnalulBucurestiului.Ro

Les grands concours de l’enseignement français. L’Agrégation. Maths – Sc…
Raspandeste cu incredere1 5 6SharesThomas CSINTA Profesor de matematici aplicate în stiinte ingineresti si s…

CAPES
La acest concurs CAPES (Certificat d’Aptitude au Professorat de l’Enseignement du Second degré) pot participa toti candidatii europeni (inclusiv, românii).
În urma rezultatelor obtinute, ei pot fi titularizati în învatamântul secundar (liceal sau gimnazial) public cu statut de functionari (ai Statului).
Les grands concours de l’enseignement français. Le Capes. Maths – Sciences physiques 2018. – JurnalulBucurestiului.Ro

Les grands concours de l’enseignement français. Le Capes. Maths – Scienc…
Raspandeste cu incredere 1 1Share Thomas CSINTA Profesor de matematici aplicate în stiinte ingineresti si s…