DISTRIBUIȚI

NOTA AUTORULUI

La baza acestei lucrări de investigaţie stau în exclusivitate, fie informaţiile obţinute de către autor la locul evenimentelor (ca jurnalist de investigatie – corespondent de presă sau profesor de matematici aplicate în centre private de libertate), fie sursele proprii ale acestuia din mediul carceral sau cel judiciar (mai mult sau mai puţin oficiale, dar de mare fidelitate, menţionate în lucrare), care, de fiecare dată când a fost posibil (şi cazul), au fost confruntate cu datele furnizate de către alţi jurnalişti (nu rareori false sau contradictorii) în presa internaţională de largă circulaţie (franceză: Le Monde, Le Figaro, Le Parisien, La Tribune, Libération, La Croix, La Dépêche du Midi, etc.; americană: New York Times, New York Post, The Washington Post, etc.; britanică: The Daily Telegraph, The Times, The Guardian, The Independent, etc.; germană: Bild Zeitung, Berliner Zeitung, Frankfurter Allgemaine Zeitung, Die Welt, Der Tagesspiegel, etc., sau în cazuri mai rare cea spaniolă: El Pais, El Mundo; italiană: La Republica, Il Giornale; portugheză, mexicană şi braziliană) pentru restaurarea adevărului istoric (în limita posibilului).

Cele 2 volume intitulate “În umbra vietii” (totalizând peste 2.000 de pagini), fac parte dintr-un serial de investigatii jurnalistice în 10 volume de mare anvergura (peste 11.000 de pagini), fara precedent în literatura de specialitate, dintre care 5 au fost deja elaborate (reactualizate si completate cu evenimente noi) care sunt în faza de publicare.

Astfel:

Vol. 1 & Vol. 2.: “Allahu Akbar” (Incursiune în domeniul jihadologiei si terorismului modern contemporan – separatist, de stânga si de dreapta, respectiv, cel islamist, atât înainte cât si dupa declansarea GWOT – Global War on Terror, ca urmare a atacurilor teroriste islamiste în SUA, pe 11 septembrie 2001, etc.)

Sursa

Recenzie lucrarea “Allahu Akbar” (Monitorul Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului-Natiunile Unite)

Allahu Akbar! Incursiune în domeniul jihadologiei şi terorismului modern, contemporan….

Vol. 3: “Împreuna contra pedepsei cu moartea” (Lupta pentru abolirea universala a pedepsei cu moartea, congresele internationale – regionale si mondiale consacrate abolirii pedepsei capitale, executiile practicate de catre tarile neabolitioniste, etc.)

Sursa

Impreuna contra Pedepsei cu Moartea (Thomas CSINTA – Revista Politia Capitalei)

Investigatii jurnalistice în serial (Vol. 3 – Împreuna contra Pedepsei cu Moartea)

Vol. 4 & Vol. 5.: “În umbra vietii” (Mediul carceral francez contemporan, sistemul judiciar, marile dosare criminale si marile erori judiciare în jurisdictia franceza, etc.)

Sursa

In umbra vietii (Mediul Carceral Francez – Thomas CSINTA – Revista Politia Capitalei)