DISTRIBUIȚI

Thomas CSINTA , Redactor – Corespondent (Franta)
Ziarul “955 – Politia Capitelei” n°249 din luna martie 2004, vizibil si în acest material, ar fi la baza retelelor de socializare Facebook, Twitter, Instagram, etc….???
OMUL MATRICE ÎNTR-UN SPATIU PSIHOSOCIAL CU STRUCTURI MATEMATICE!

Ca urmare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 în SUA, George W. Bush (intrat în functia de cel de-al 43-lea presedinte al SUA pe 20 ianuarie 2001) lanseaza pe plan politico-militar, pe 28 septembrie razboiul contra terorismului international GWOT (Global War on Terror) .
Cu aceasta ocazie, serviciile secrete americane sugereaza consilierilor prezidentiali si crearea unor retele de comunicare internationale care sa furnizeze informatii despre indivizi din toate categoriile socio – profesionale, politice, economice, etc., despre grupuri sociale cu interese comune, etc., precum si despre mecanismele de interactiune sociala dintre acestia care vor deveni ulterior: Facebook, Twitter, Instagram, etc.
Acestea vor contribui la localizarea individului uman, personalizat, într-un spatiu psiho-sociologic virtual, exploatabil prin metode matematice sofisticate.
La baza acestora se afla Codul Sociogenetic (GSG), care impreuna cu cel Biogenetic (ADN), determina Codul Genetic Personal (CGP), vizualizabil printr-o matrice de corelatie care contine toate informatiile “culese” despre o persoana (prin intermediul retelelor de socializare).
Cu alte cuvinte, fiecare dintre noi suntem reprezentati printr-o matrice în care exista elemente cunoscute despre noi si cele necunoscute, care pot fi determinate cu o mare precizie, cu ajutorul principiului de complementaritate.
Din punct de vedere stiintific, acest cod l-am introdus, personal, într-o lucrare stiintifica în 1981 sub îndrumarea Acad. Prof. Paul Popescu – Neveanu (1926-1994), cu care am avut onoarea sa lucrez pe vremea studentiei mele, fost profesor si șeful catedrei de psihologie de la Universitatea din București, iar între anii 1990 -1994, fost Director al Institutului de Psihologie al Academiei Române, fost elev (preferat) al marelui psiholog matematician, cibernetician, pedagog si filozof român, Profesorul Gheorghe Zapan (1897-1976).
Un rezumat si mai scurt am publicat în Ziarul “955 – Politia Capitelei” n°249 din luna martie 2004), vizibil si acesta în acest material.???
BIBLIOGRAFIE
Codul Sociogenetic (CSG)

Raspandeste cu incredere