DISTRIBUIȚI

Problema este ca orice act tiparit in Monitorul Oficial este aplicabil la trei zile de la aparitia lui in M.O, inclusiv ordonantele de urgenta. De aceea sunt atatea proteste impotriva faptului ca sa se dea o ordonanta. Deoarece chiar daca CCR o constata neconstitutionala sau nu o voteaza Parlamentul, ea va fi aplicabila acea perioada (chiar si o ora) pana se va lua o alta decizie. Asa va fi in cazul penalilor, asa este si in cazul revolutionarilor. De aceea vrea Dragnea sa se voteze aceasta ordonanta ca sa scape nepedepsit din noul dosar penal, altfel face puscarie!!! CCR nu poate face nimic. OUG 95 trebuie constatata ca este abuziv publicata in MO. Vor cadea toti cei raspunzatori de asta. Si chiar credeti ca OUG 95 va cadea? Si chiar credeti ca cei vinovati vor recunoaste si vor raspunde? De asta a spus Basascu ca „Romania este un stat mafiot”!!! Din aceasta cauza OUG 95 nu va putea fi anulata si se va aplica in continuare. Cu atat mai mult cu cat CCR a „constatat” ca OUG 95/2014 este PERFECT constitutionala. Daca OUG 95 va fi votata in Parlament, vor trebui sa constate (parlamentul) ca CCR a „constatat” ca este constitutionala, deci va fi votata pozitiv in Parlament, cu toate ca, constatand constitutionalitatea ei, CCR s-a antepronuntat inaintea Parlamentului!!!, deci obligand Parlamentul sa voteze pozitiv ( pe langa faptul ca majoritatea in Parlament este PSD daci si asa ar fi obtinut votul majoritar)!!. Si uite asa se demonstreaza ca Romania este un stat mafiot. Vom avea o ordonanta care nu a trecut prin sedinta Guvernului, publicata in Monitorul Oficial, vom avea o ordonanta care nu a avut avizul Consiliului legislativ, dar a trecut „ca Voda prin loboda” prin forta partidului de guvernamant, nu a avut avizul Comisiei pentru protectie sociala, dar a trecut ca fulgerul prin Senat, nu a avut semnatura Ministrului Justitiei, dar, mai conteaza o semnatura pe langa toate cellalte ilegalitati? Toate aceste probleme au fost ridicate la Curtea Constitutionala, iar Curta Constitutionala a constatat, cu „seninatate” ca aceasta ordonanta este perfect constitutionala. Nu a contat nici inexistenta actului administrativ, nici lipsa avizului Consiliului Legislativ, nici lipsa avizului Comisiei pentru dialog social, nici lipsa semanturii Ministrului Justitiei, nici lipsa semnaturii Secretarului General al SSPR, iar ca sa puna capac abuzurilor, Ponta a declarat sedinta din 29.12.2014 secreta si cu asta s-a terminat tot, chiar impotriva art. 20 si 33 din Legea 182/2002. Nici Curtea Constitutionala nu este interesata de desecretizarea sedintei. Asta ca se intelegeti de ce Romania este un stat mafiot!!!
Pentru ca desecretizarea ar fi scos realitatea: ca aceasta OUG nu e fost DELOC pe ordinea de zi a Guvernului in 29.12.2014. Si ce implicatii ar fi adus aceasta? Unele foarte grave! Faptul ca de sus pana jos ne lovim de oameni corupti, ticalosi, interesati doar de propriul tel, de bani si de aservire: judecatori, procurori, SRI-sti, politicieni… si, lista e foarte lunga
Uitati-va ce a iesit la suprafata legat de Codlea, uitati-va ce a iesit la suprafata legat de Dragnea cu privire la ordonantele de amnistie si gratiere. Deci peste presedinte, Dragnea se amnistiaza, peste Presedinte, Dragnea gratiaza (ca doar nu vreti sa spuneti ca Primul ministru Grindeanu face asta?), asta pentru ca el sa ajunga Prim Ministru, asta pentru ca sa poata conduce in stil mafiot ROMANIA!
Iar noi suntem in numar nesemnificativ pentru ca sa ne opunem in mod real, suntem prea in varsta pentru ca sa luam parte la actiuni sau proteste in mod energic, si ca si concluzie ii cam incurcam in afacerile lor mafiote prin idealurile noastre, dar la urma urmei suntem niste idealisti, si idealisti am ramas, pentru ca ei au spus-o prea limpede prin Curtea Constitutionala: daca vrem, va dam un os, daca nu, nu va dam, ca asa vrem noi!! Ne pisam pe drepturile voastre! Noi conducem! Clar?

FLORIN…

În Vineri, 20 Ianuarie 2017 22:57:55, Lucian diaconu solomon a scris:

IATA CE SPUNE CONSTITUTIA,CU PRIVIRE LA oug-urile DATE DE GUVERN SI CAND SE DAU !!! ATUNCI ACEASTA oug 95,ESTE I L E G A L A ,CONFORM CONSTITUTIEI !
„1) Se încalcă disp. art. 115 din Constituție privind delegarea legislativă
………………………………………………………………………………………………………..
Mai mult, alin. 4 al art. 115 din Constituție arată că Guvernul poate adopta ordonanțe de urgență numai în situații extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată.
În consecință, dezincriminarea, schimbarea conținutului constitutiv al unor infracțiuni și modificarea felurilor și limitelor pedepselor nu pot face obiectul ordonanței de urgență.” ASA CUM NICI LEGEA 341,NU CEREA IMPERIOS,ADAUGIRI SAU MODIFICARI !!! IAR oug 95/decembrie/2014,facuta noaptea si pe genunchi,ESTE ILEGALA !
„(4) Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă numai în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora.”
V-a rog s-a comentati !