DISTRIBUIȚI

O ALTA VESTE: PE DATA DE 23 VA AVEA LOC CONSILIUL NATIONAL AL BNR, CONVOCAT DE CATRE POPESCU LA ALBA IULIA IN VEDEREA PREGATIRII CONGRESULUI PENTRU ALEGERI GENERALE LA ACEASTA GRUPARE. CONFERINTA SE VA TINE LA ALBA IULIA IN CASA DE CULTURA A STUDENTILOR (PARC).

CONSILIUL NATIONAL AL BNR, CONVOCAT DE CATRE POPESCU LA ALBA IULIA?

POPESCU ION DIN SL:ATINA E UNA DIN PERSOANELE CARE A FOST CU SANDA LA PRIMUL MINISTRU PONTA CIND SANDA A OBTINUT POSTUL.
ESTE MEMBRU MARCANT PSD..

E OBISNUIT IN CALITATE DE L:IDER SINDICAT LA ALRO SA ISI FACA PROPRIILE JOCURI.

NU ESTE REPREZENTATIV PTR MISCAREA REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 SI NU ARE CALITATERA DE A CONVOCA CONSILIUL NATIONAL AL FEDERATIEI BNR 1989

DACA VORBITI DE FORUMUL REVOLUTIONARILOR MEMBRII PSD ALTA E CHESTIUNEA..

DAR PINA UNA ALTA SLUGILE PSD AU SCOS OUG 95 CARE AU LASAT FARA INDEMNIZATII APROAPE 14.ooo de PERSOANE,LUPTATORIO REMARCATI SI COPII AI EROILOR MARTIERI..

CONVOCARWEA DE LA ALBA E O CIOACA A LA POPESCU CARE NU REPREZINTA DE ADEVARATII SI INCONTESTABILII LUPTATORI IN REVOLUTIE..

VACANTA PLACUTA/.
citeste statutu si vezi cine are drep de a convoca consiliu iar ca fac parte si din lord au acest drept legal safie ori in cite asociati vor libera asociere cum spune legea dau ai vrea sa ingradesti acest drept