DISTRIBUIȚI

Buna seara!

Stimati colaboratori, venim spre dumneavoastra cu rugamintea de a ne fi alaturi si de aceasta data. Colega noastra Raluca Ilie, angajata a CN APDM SA si membra a echipei Serviciului Management si Strategie se afla in fata celor mai cumplite momente din viata ei, din viata oricarei mame. Dupa ce a adus-o pe lume pe Mara Alessia, dupa mai putin de 5 luni de la nastere, medicii au diagnosticat-o pe micuta cu sarcom Ewing, o forma foarte rara si agresiva de cancer. Singura sansa pentru a o salva si a-I asigura o viata cat de cat normala este tratamentul si, ulterior, operatia in strainatate, dar suma necesara este foarte mare si parintii nu o pot aduna intr-un timp atat de scurt incat demersul lor sa fie util.

Va rugam din suflet sa ne ajutati cu publicarea unui mic anunt in ziarele dumneavoastra, astfel incat sa se poata strange suma necesara cat mai curand posibil. Au fost initiate si alte actiuni pe facebook ( pagina „Ruga pentru Mara”), dar inaintam greu in demersul nostru.
Atasam scrisoarea mamei, din care s-ar putea selecta cateva randuri.
Va ramanem profund recunoscatori si speram cu totii sa putem face ceva pentru aceasta mica printesa si pentru tanara familie Ilie, greu incercata.
Cu deosebita consideratie!