DISTRIBUIȚI

Astazi, Ziua de Sabat este o zi speciala, prin care cu speciala plecaciune, respect ne amintim, ca Dumnezeu, dupa ce a facut cerul si pamantul si a sfarsit Dumnezeu in ziua a sasea lucrarea Sa, pe care a facut-o. Iar in ziua a saptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a facut. Si a binecuvantat Dumnezeu ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca intr-insa S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a facut si le-a pus in randuiala.
Ziua de Sabat ne aminteste de porunca a 4 a din Decalog. Decalogul prin care Dumnezeu a trimis legile pe pamant prin Moise si a trebuit si trebuie sa intalegem ca Dumnezeu este Lege si cine incalca Legea, prima data il jicneste pe Dumnezeu si dupa ai pe noi oamenii de rand victime.
Cum se intampla in mod special din 1945, cand Petru Groza a facut reguli criminale in loc de legi. A facut invatamantul afacere criminala pentru cei ce au lucrat si lucreaza in invatamantul romanesc, (in special cel maritim romanesc), care se respecta si astazi in 2016.
Din 1955, cind Romania cu greu a fost acceptata la ONU, autoritatile anti-umane romanesti, in modul cel mai infractional au depus tot felul de eforturi prin care sau sustras, ascuns de la legile, conventiile internationale, prin chiar intermediul legilor false, promovate in Romania, in special din 2006, impotriva Art. 20, din Constitutia Romaniei.
Asa a aparut disapora romaneasca, formata din 75%, din populatia Romaniei, dispersate ca urmare a distrugerii legii in Romania, pentru ca Romania din 1945, a devenit al doile Babilon cu mult mai multi rataciti mintali ca Nabucodonosor II.
Asa este astazi Romania, al 2-lea Babilon in ONU si U.E., motiv foarte serios, pentru care ne-am parasit casele, tara natala, pentru ca sa gasim o tara, unde sa putem avea protectie legala, care in Romania, (al 2-lea Babilon al lumii), lipseste. Dovada: Din 1945, in special din 1990 si 2006, persoanele cu functiile cele mai mari din justitia romana, au fost si sunt persoanele cele mai corupte din lume, mai vinovate decat criminalii de razboi, avand in vedere ca ei sa-u ocupat doar cu protectia celor care au facut rau in Romania, impotriva omenirii, cum este cazul cu protejarea ilegala a criminalilor si organizatiilor criminale romanesti care au emis si emit in continuare documente criminale profesionale maritime romanesti false, care inseamna:
– Infractiune de inselaciune, santaj, talharie, contrabanda cu emiterea de documente
criminale maritime romaneste false in masa, evaziune fiscala in forma calificata.
– Incalcarea siguranta navigatiei fluviale, costiere si maritime nationale si internationale.
– Legea nr. 51 din 1991, care priveste siguranta nationala a Romaniei, si evident ca este
violata si siguranta U.E., avand in vedere ca suntem parte a U.E.
– Legea nr. 115 din 1999, privind responsabilitatea ministeriala.
– Legea Educatiei Nationale 1/2011, actualizata-mai 2015, practicand invatamant ilegal, ilicit,
in afara Conventiei STCW 78/95 si emitand documente criminale maritime romanesti false
in masa-genocid impotriva omenirii.
– Constitutia Romaniei, Art. 80 si in special Art. 20, care se refere la Declaratia Universala a
Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte, Tratatele
internationale privind drepturile omului, toate conventiile E.U. si Carta Organizatiei
Natiunilor Unite/O.N.U., (Conventia STCW 78/95).
– Incalcarea dreptului international.
– Incalcarea legislatiei internationale si in special, Conventia de la Geneva, cu privire la
drepturile muncii si protectia populatiei civile, evident si multe alte conventii.
– Directiva Parlamentului European si a Consiliului 2008/106/C.E.
– Violarea Procesului de la Bologna si Conventia de la Copenhaga, care se refera la
permiterea, compararea de documente profesionale, a diplomelor pentru a favoriza
integrarea cetatenilor europeni pe piata muncii. In general violarea tuturor conventiilor
internationale.

Mai departe, il rog pe Dumnezeu cu umilinta, sa transforme autoritatile romanesti din
Nabucodonosori, in oameni normali cum sunt in celelalte tari din U.E., sa iubesca si sa pazesca poruncile Lui Dumnezeu, sa respecte legile conform conventiilor internationale, (cum scrie la Art. 20 din Constitutaia Romaniei), si in Romania.
Sa nu mai ieie in desert Numele Domnului Dumnezeului nostru, caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele Lui. Romanaia sa fie Romania, cum a fost pana in 1945, cand legile erau respectate de catre autoritati si nu cum este acuma in 2016, Babilon cu reguli criminale in loc de legi. Pentru ca noi cetatenii romani din diaspora, dorim sa ne intoarcem in tara natala, Romania si nu Babilon, ceea ce este acuma.

Si pentru ca Biblia este singura carte al carei Autor, Dumnezeu este prezent atunci cand o citim.
Dumnezeu m-a inspirat sa va urez acuma cu ocazia noului an 2016: Sanatate, prosperitate, mult
bine, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni. (Gandurile bune si curate sa insoteasca pretutindeni, in special autoritatile romanesti).
Fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi si sa va bucurati de o viata cat mai lunga si frumoasa in prezenta si protectia Tatalui Nostru Iehova Dumnezeu. Amin!
La multi ani fericiti, condusi de Dumnezeu in directia perfecta, pentru o viata fericita.
Cu deosebita consideratie crestina in Domnul Iisus,
Robul Lui Dumnezeu,

Mihai Dulgheru