DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Galați informează că au fost finalizate lucrările la Școala gimnazială nr. 3 din Galați. Valoarea totală a lucrărilor este de 2.915.000 lei (cu T.V.A.), din care 2.477.929, 75 lei sunt bani europeni.
În incinta unității de învățământ funcționează și Grădinița cu program normal nr. 35, ceea ce înseamnă că elevii și preșcolarii vor începe noul an școlar într-o clădire complet reabilitată. În total sunt 495 de beneficiari: elevi, preșcolari, cadre didactice, personal auxiliar și personal nedidactic. În cadrul proiectului au fost realizate următoarele lucrări: anveloparea clădirii, montarea de centrale termice, înlocuirea tâmplăriei PVC, înlocuirea instalațiilor electrice, reabilitare planșeului, înlocuirea conductelor de apă potabilă.
Primăria municipiului Galați derulează proiecte cu fonduri europene de aproximativ 100 de milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din oraș. Două proiecte au fost deja finalizate, așa cum este Școala gimnazială nr. 3 și Școala Gimnazială nr.22, iar alte 3 sunt în implementare: Școala gimnazială nr. 40 ”Iulia Hașdeu”, Școala gimnazială nr. 33 și Școala gimnazială ”Mihail Sadoveanu”.