DISTRIBUIȚI

Ma numesc ILIE RALUCA, angajata a CN Administratia Porturilor Dunarii Maritime SA Galati.
Sunt mama disperata a unei fetite de 5 luni, ILIE MARA ALESSIA, diagnosticata cu Sarcom Ewing – un cancer foarte agresiv.
Va scriu dumneavoastra cu rugamintea de a ma ajuta sa-i pot da copilului meu sansa de a se mai naste o data, de a trai sanatoasa, de a oferi in fiecare zi zambetul ei nepretuit pentru noi, parintii ei.
Povestea fetitei mele este trista, dar cred ca Bunul Dumnezeu i-a dat un dram de noroc pentru ca ea sa traiasca alaturi de oameni care sa-i ofere sprijin si dragoste.
Tratamentul pentru acest tip de sarcom include de obicei operatie pentru indepartarea tumorii, raze si/sau chimioterapie. Rata de supravietuire depinde de localizarea, stadiul cancerului, dar mai ales de rapiditatea interventiei.
Varianta cea mai buna pentru fetita noastra ramane tratamentul urgent in strainatate, dar noi, parintii ei, nu ne putem permite acest lucru, veniturile noastre nu ne dau voie nici sa visam ca am putea merge cu ingerasul nostru la clinica unde se poate face operatia.
Apelez la dumneavoastra cu rugamintea de a ne ajuta in vederea strangerii sumei de bani necesare tratamentului si interventiei chirurgicale care ii garanteaza fetitei noastre o viata cat mai aproape de normal.
Rugamintea mea vine din inimile unor parinti care si-au dorit enorm sa aiba acest copil caruia sa-i ofere dragostea lor, o viata fericita, un camin protector si linistit. Dumnezeu ne-a trimis acest ingeras minunat, lumina vietilor noastre, dar noi, cu banii nostri, nu-i putem oferi posibilitatea de a se mai naste inca o data.
Va rugam pe dumneavoastra sa ne ajutati, avem nevoie de intelegerea si sprijinul dumneavoastra pentru ca Maruta noastra sa poata trai langa noi, sa se faca mare si sa fie sanatoasa.

VA RUGAM, SALVATI VIATA FETITEI NOASTRE MARA ALESSIA!
CU MULTUMIRI,
RALUCA ILIE

Domiciliul: municipiul Galati
Email: raluko86@yahoo.com
Cont: RO84BRDE180SV64481081800
Titular cont: Raluca Ilie