DISTRIBUIȚI

O taină ţinută cu mari eforturi şi mulţi bani departe de urechile şi ochii „prostimii”.
Lipsa sării din sânge!!
Interesant, dar LOGIC. Aceeaşi problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a „normalului”. Să aibă aceeaşi justificare?
Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia ! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunţi exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Între omul de la munte… care bea apă puternic magnetizată şi aproape pură şi cel de la şes sau de la oraş care primesc apa cea mai infectă, cel de la munte va „dizolva” şi elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitaţi că nu suntem la fel, că nu avem aceeaşi grupă sanguină, că diferă şi RH-ul – purtătorul de oxigen din sânge. Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) alţii, cei mai mulţi, au Fierul (RH pozitiv).
Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:- orice reactie a apei cu sarea produce… caldură! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge…prosteşte! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume, obedienţi sistemului !
La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii! Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor…nu mai contează! Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi în fond este bine să ai multe „legume” în sistem ! Pentru că ,,legumele” îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă!
Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!
Dar zahărul? Zahărul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe sintetizat de natură cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adică a evoluţiei. Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentraţia, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs. genetică! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile!
Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovare. Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcţionare a sistemului imunitar.
În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de „bolnavi” şi 4,3 miliarde de dolari pe an, câştig, dintr-un foc!. Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!… tot cu slănină, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăieşte mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână? Acum, trageţi dvs concluziile.
APA. ,,Ce face apa daca e băută înainte de a mânca şi imediat după masă?” Nu doar despre apa caldă după mâncare, dar şi despre atacul de cord. Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptăm obiceiul lor la masă. Pentru cei cărora le place să bea apă rece, aceste rânduri li se adresează direct. Este frumos să bei un pahar cu apă rece după masă, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghiţit-o. Va încetini digestia. Când aceasta reacţionează cu acidul, se va rupe şi va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă. Trece în intestine şi foarte rapid se transformă în grăsime şi duce la cancer. Este cel mai bine să se bea supă fierbinte sau apă caldă după mâncare.
Simptome comune de atac de cord. Un punct serios referitor la atacul de cord. Ar trebui să ştiţi că nu fiecare simptom de atac de cord este ,,durerea braţului stâng”. Atenţie la dureri intense ,, în zona fălcilor”. S-ar putea să nu aveţi niciodată prima ,,durere în piept” în timpul atacului de cord. ,,Nausea” (ameţeala) şi ,,transpiraţia intensă” sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate trezi din somnul adânc. Să fim atenţi. Cu cât ştim mai mult, cu atât avem mai multe şanse de supravieţuire. Un ,,cardiolog” spune că fiecare care citeşte acest mesaj şi-l trimite la 10 oameni poate salva cel puţin o viaţă.
Secret dezvăluit – Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei
Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! O alternativă … După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret. O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!
Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi.
Rezultate remarcabile !
O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenire. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.
Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer.
După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.
Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:
– într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.
– în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”.
Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o. Dumnezeu este bun. Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastră şi ne spune că greul a trecut. Dacă tu crezi în El, trimite şi altor persoane şi du-le mesajul de Speranţă şi Credinţă cu Iubire din Iubire…
Sănătate că-i mai bună ca toate !


if