DISTRIBUIȚI

Autor: Catalin Tache

Marii câștigători ai alegerilor europarlamentare nu sunt nici liberalii, nici useriștii și nici măcar mult ”periata” Administrație Prezidențială. Ci cultele neoprotestante! Cărora practic le-a ieșit totul din plin la aceste alegeri. Iar dincolo de rezultatele imediate și de oamenii în a căror campanie au investit masiv cu sprijnul ”fraților” din străinătate, de-abia acum urmează marea lovitură dată de strategii din umbra acestor culte. Pentru că atât în Opoziția liberală, cât și în coaliția guvernamentală a început ”măcelul”, fiind executați pe capete tot felul de ”Acari Păun”, în locul cărora sunt numiți pe capete la conducerea unor filiale locale sau importante demnități publice tocmai oamenii ”sectanților”.

02 03 2 Sectantii, asalt la Servicii!

Astfel că Partidul Național Liberal pare deja acaparat de ”falanga neoprotestantă” din care, chiar dacă nu face parte direct, noul lider de facto Rareș Bogdan tot trebuie să le facă jocurile, cel puțin pentru a scăpa astfel de ”datoria” din campanie. Și uite cum, după ”liantul” politico-mediatic Ben Oni Ardelean , secretarul general, pastorul Robert Sighiartău și marea majoritate a autorităților locale din municipiile transilvanene, neoprotestanții își întind acum influența și în Capitală. Acolo unde, departe de orice tam-tam mediatic, oamenii lui Bușoi, cu tot cu el, vor fi inlocuiți tot de ”sectanții” liberali. Culmea este însă că situația pare trasă la indigo și la partidele coaliției de guvernare, atât la ALDE, cât și la PSD existând influențe ”capete de pod” neoprotestante. Cel mai relevant exemplu fiind cel al ministrului Apărării Naționale, Gabriel Leș. Astfel că în aceste zile se forțează ”pe șestache” mâna premierului, sperându-se că, sub pretextul ”epurărilor” masive din Guvern în ceea ce îi privește pe ”loialiștii” lui Dragnea, ”influencerii” neoprotestanți să-și poată promova, ”sub acoperire”, proprii oameni de încredere.

0a2 03 Sectantii, asalt la Servicii!Însă după reușitele prozelitismului religios din Ardeal și a ofensivei politice din toate structurile central ale partidelor tradiționale, următoarea ”țintă” va fi mult mai greu de atins. Mai ales după ce ea a fost deja dezvăluită printr-un raport contrainformativ pur și simplu incendiar, intrat în posesia noastră.

Gata, au închis cercul în Ardeal!

Din Oradea la Bistrița Năsăud și de la Arad tocmai până în Caransebeș, puterea locală nu este deținută nici de pesediști, nici de liberali, nici de ALDE sau de alte partide. Ci strict de reprezentanții cultelor neoprotestante care și-au asigurat chiar majorități confortabile în consiliile locale și județene, ca să nu mai vorbim de Regiile și Direcțiile descentralizate, indiferent de culoarea politica sub care au candidat sau activează membrii acestora. Pentru că adevarata ”politică” se face tot în lăcașele de cult ale respectivelor comunități.02ada 03 Sectantii, asalt la Servicii!Iar ascendentul exercitat asupra partidelor este deja unul și puternic financiar. Astfel că ”schema” este una pe cât de simplă, pe atât de pragmatică. În campaniile electorale sunt sprijiniți logistic, chiar masiv din străinătate și mai ales de peste Ocean membrii cultelor neoprotestante sau oamenii de încredere ai acestora, după care firmele ”fraților” sunt apoi favorite fără drept de apel la contractele cu autoritățile locale, după cel mai tipic model pur dâmbovițean…Iar în aceste ”afaceri de familie” nu mai reușesc să pătrundă nici măcar altfel atât de influențele companii multinaționale, ce să mai vorbim de patronii români ”neafiliați” religios!

Avertismentul BOR!

Ei bine, deși puțini o știu, Biserica Ortodoxa Româna are propria structură informativă, fie ea și una neasumată oficial, cel puțin la vedere. La fel cum de altfel și Vaticanul are propriul serviciu secret, asta că tot a fost Papa în România. Iar un avertisment venit din acea zonă a alertat odata în plus structurile contrainformative românești, care oricum monitorizau atent, deși în tăcere până acum, acest veritabil fenomen al ”exploziei” influenței cultelor neoprotestante în viata publica și politică. Mai ales că după accederea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni subiectul devenise oricum unul tabu. Numai că acum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, se face un apel alarmant privind informațiile despre declanșarea unei adevărate ”ofensive totale” împotriva Bisericii Ortodoxe Române, atât pe plan politic, cât mai ales mediatic și al societății civile. Iar structurile contrainformative se încadrează perfect în fișa constituționala a postului cu monitorizarea acestor acțiuni întrucât, în cea mai mare parte a lor, finanțările sunt unele externe. Însă dacă la continuarea asaltului asupra bisericii ortodoxe oricum se așteptau nu doar initiații sistemului, cu totul altfel stau lucrurile odată cu identificarea contrainformativă a unor noi ”ținte” ale ”sectanților” : serviciile secrete românești!

DGIA în alertă, SIE ocolit

Informațiile privind continuare ofensivei și la nivelul sistemului de siguranță națională sunt cu atât mai șocante si alarmante deopotriva, cu cat pina acum, spre deosebire de administratia locala si centrala, clasa politica, mass-media si societatea civila, cultele neoprotestante nu reusisera sub nicio forma si penetrarea serviciilor secrete.02 0sfsf3 Sectantii, asalt la Servicii!Ce-i drept, nu neaparat pentru ca nu ar fi vrut, ci mai degraba pentru ca nu au putut! Meritul principal fiind cu prisosinta al structurilor contrainformative din sistem. Numai ca avantul politic luat in ultima vreme pare a schimba radical situatia. Iar ”veriga slaba” identificata in raportul intrat in posesia noastra este tocmai la Armata Romana, acolo unde ministru este pastorul practicant Gabriel Beniamin Les. Cel care, de la instalarea sa in fruntea Ministerului Apararii Nationale a avut doar o singura obsesie : ”decaparea” secretarului de stat, sef al Departamentului pentru Armamente, Andrei Ignat. Lucru care se pare ca ii va reusi fie si sub pretextul indepartarii ”oamenilor lui Dragnea” din sistem. Si cu atat mai mult cu cat este vorba nu doar despre parafarea unor contracte de miliarde de euro, dar si de subiectul atat de sensibil al inzestrarii Armatei Romane, DGIA trebuie sa stranga surubul informativ al avizarii viitoarei propuneri a lui Les… In schimb, aceleasi note informative arata ca, deocamdata cel putin, singurul serviciu secret care nu se numara printre ”tintele” pe termen scurt ale ”penetrarii” cultelor neoprotestante este SIE, motivul fiind strict sistemul contrainformativ extrem de ”compact” al structurii. Ceea ce face din SIE o ”tinta” inexpugnabila in acest moment…

Cititi mai mult: https://www.national.ro/dezvaluiri/sectantii-asalt-la-servicii-658709.html/#ixzz5pxYzH49K
National