DISTRIBUIȚI

Vă informăm că, pe portalul Primăriei municipiului Galați, la secțiunea ”Utile locale” (în partea dreaptă a paginii), sunt publicate o serie de informații de interes general cu privire la procesul electoral de duminică, 26 mai 2019, inclusiv delimitarea secțiilor de votare și mai multe modificări privind arondarea acestora.
Pentru buna informare a cetățenilor, precizăm că Secțiile de votare nr. 18 și 19, care funcționau în trecut la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor funcționa la Colegiul Național ”Costache Negri”. Secția de votare nr. 37, care funcționa în vechiul sediu al Colegiului Tehnic ”Radu Negru” (Grup Școlar ”Radu Negru”), este înființată acum în actualul sediu al unității de învățământ, pe strada Științei nr. 119.
http://primariagalati.ro/portal/act/delim_sectii.pdf
http://primariagalati.ro/portal/act/mod_sec250419.pdf
De asemenea, în municipiul Galați vor funcționa 15 secții speciale la spitale, penitenciar, IPJ Galați, centre sociale etc. Lista acestora o găsiți atașat.
Cereri pentru urna mobilă, în cazul persoanelor netransportabile din motive medicale, se pot face sâmbătă, în intervalul orar 18.00 – 20.00, la secțiile de votare arondate.

Weekend plăcut!

Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galați

Strada Domnească nr. 54