DISTRIBUIȚI

Studenții și cadrele didactice din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București au prezentat luni, 8 iulie, la sediul Primăriei municipiului Galați, proiectele realizate pentru modernizarea parcului de la turnul de televiziune din municipiul Galați, în cadrul unei expoziții inedite.
Expoziția cuprinde cinci proiecte realizate de echipe formate din 2-3 studenți ai universității care și-au prezentat astfel ideile, schițele și colajele relevante pentru a descrie propunerile de design urban și peisagistic a zonei Parc Turn TV din municipiul Galați.
Astfel, s-a avut în vedere experimentarea interactivității dintre studenți și administrația publică locală, prin intervenții tematice într-un spațiu dat. Metoda inter-disciplinară are la bază lucrul în echipă și stimulează interesul participanților pentru implicarea în proiecte ce țin de domeniile urbanismului și peisagisticii, aducând plus valoare la nivelul ideilor/conceptelor ce pot sta la baza modernizării unor spații care au nevoie de un suflu nou.
În cadrul proiectului dedicat tinerilor arhitecți, demarat de Primăria municipiului Galați, a avut loc și o consultare a populației și a genților economici din zonă, precum și a ONG-urilor privind zona parcului.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMinibuze
Articolul următorFolclor