DISTRIBUIȚI

De câțiva ani știm cu toții că au luat amploare filmele în care adolescenții se filmează întreținând relații sexuale, bând, fumând ori bătându-se. Odată cu evoluția tehnologiei, cu un salt uriaș din 2005 în special, s-au înmulțit și pozele, ori filmele sexy ce apar pe net. Fenomenul îngrijorător încă este în mare vogă la Galați, mai ales că pe Facebook sunt pagini, profile sau grupuri în care sunt postate site-uri ce găzduiesc poze “sexy” cu fetițe din Galați. Am scris fetițe, întrucât majoritatea nu au mai mult de 16 ani și în loc să se ocupe de școală, sport, desene și păpuși ele se dezbracă, se filmează și oferă pozele pe net tuturor băieților. Am observat de 5-6 ani și o despuiere practic a fetelor, tot mai multe și tot mai mici umblă mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate și mă întreb cum de le lasă părinții sau bunicii să iasă așa afară. Ba mai mult, umblă o filmare în care o fată întreține relații sexuale cu un câine. Răspândite sunt și partidele erotice pe internet, între cupluri.
Am discutat cu o fată acum ceva vreme și ghici ce-mi spune: “-Dacă vorbesc de școală sunt plictisoare. Trebuie să mă dezbrac să mă bage în seamă. Dacă mă dezbrac, sunt curvă. Sunt făcută curvă tot de cei care îmi cer să mă dezbrac ca mai apoi să pună pozele pe net. Gândirea de azi este simplă: dacă ești virgină la 16 ani ești proastă! Încep să râdă de tine.” Asta-i noua societate și ce-i mai rău e că majoritatea fetelor o fac de plăcere, nu pentru a fi băgate-n seamă, având în vedere că 90% dintre pozele de pe rețelele de socializare (facebook, twitter, google+, instagram, tumblr – ăsta acceptă porno 100%) sunt prea “sexy”. Asistăm la decăderea societății, băieții se filmează și ei la rândul lor cum fac diverse chestii, deși actul sexual nu trebuie expus pe internet. Dar cum “jmecheria” este să schimbi fetele mai des ca șosetele, iar simbolurile țării sunt NELSON MONDIALU, SEXY BRĂILEANCA, ANDREI VERSACE, NICUȘOR DE LA BRĂILA SAU DANIELA CRUDU, avem ceea ce ne dorim. Ca o paranteză, nu înțeleg nici logica C.N.A.: Paraziții sunt interziși pe radio-tv, dar manelele, țigănia și prostia promovată-n emisiuni găzduite de Măruță, Ionescu, Gherghe, Badea, Gâdea, etc sunt lăsate-n grilă la ore de maximă audiență!!! Prin acest mic articol doresc să atrag atenția familiilor și să le spun (chiar dacă n-am copil) să-și controleze mai bine copilașii prin educație și explicație nu prin interzicere. Dacă interzici un lucru, fiți siguri că tânărul va considera acel lucru bun și-l va face.
Către MINISTERUL EDUCAȚIEI… INTRODUCEȚI EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI! Cei care spun că educația sexuală este nocivă și că va încuraja violurile, să se gândească la cei 7 violatori din Vaslui, care erau “fotbaliștii satului, ce mergeau la biserică în fiecare duminică”. Curiozitatea este din ce în ce mai mare. La fel și tentația!!! Filmele și pozele sunt la 2 clicuri distanță de orice copil cu telefon, tabletă ori calculator.