DISTRIBUIȚI

Iarna este acel timp în care avem nevoie mai mult decât oricând de siguranță lui acasă. Cu gândul la cei pentru care căldură și siguranţa unui cămin sunt vise de Crăciun, Maximilian Doru alaturi de mai multe comunitati civice locale, lansează a V-a campanie de colectare de haine alimente neperisabile si jucarii – “SUPER gălăţenii SUPER donează!”.

Startul acțiunii se da sâmbătă 16 noiembrie, între orele 8 și 20

si duminica 17 noiembrie între orele 8 și 17, voluntarii vor fi prezenți pentru a colecta pachetele donate. Ca în fiecare an locația va fi in părculețul din fața fostului cinematograf Țiglina 1, la Monument.

“Contăm pe gălățenii generoși, gălățenii responsabili, niciodată puțini la număr, pe care îi rugăm să doneze în stare bună următoarele categorii de obiecte:

HAINE SH SAU NOI (DE LA 2 LUNI LA +85 ANI)

-Acestea vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galați și împrejurimi cât și la famiile cu situațîi materiale precare din zona Galațiului.

PLEDURI, PLĂPUMI , PĂTURI, PERNE ȘI LENJERII DE PAT

-Acestea vor fi atribuite familiilor nevoiașe din zona Galațiului.

JUCĂRII SH SAU NOI

-Acestea vor fi distribuite centrelor de specialitate din zonă, atât cele de zi cât și cele permanente și familiilor cu mulți copii din zona Galațiului.

PRODUSE NEPERISABILE (faină, zahăr, mălai, sare, ulei, conserve, orez, paște și orice astfel de alimente ambalate individual)

-Acestea vor fi distribuite familiilor cu o situație precară din zona Galațiului, pentru pregătirea mesei de Crăciun

Organizatorul va colecta, selecta și atribui fiecărei familii sau instituții partenere în funcție de specificul și necesitățile acestora.

“SUPER gălăţenii SUPER donează!”

https://web.facebook.com/events/2285707584860617/