DISTRIBUIȚI

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 09.00, Secția 2 Poliție Galați a primit o sesizare telefonică, cu privire la faptul că, într-un bloc de pe Bulevardul Marea Unire, la ușa unui apartament al cărui proprietar este plecat în străinătate, se află o persoană suspectă care încearcă să pătrundă în locuință.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, la ușa apartamentului respectiv, au identificat o femeie, de 30 de ani, asupra căreia au găsit un mănunchi de chei tip yală. De asemenea, polițiștii au constatat că în butucul ușii era blocată o cheie.
Femeia a fost condusă la sediul poliției și, în urma cercetărilor, a reieșit că, în data de 26 mai a.c., folosind chei potrivite, aceasta ar fi pătruns în același apartament de unde ar fi sustras un telefon mobil, la plecare asigurând ușa. Ulterior ar fi revenit, cu intenția de a intra din nou în locuință, fiind însă surprinsă în flagrant de polițiști.
Persoana în cauză este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive.