DISTRIBUIȚI

Se știe că pe 6 aprilie 2020 a apărut Ordinul nr. 570 privind modificarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 436/2020 pentru aprobarea Protocolului specific privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Astfel s-au publicat informaţii importante pentru cei care au o rudă care a decedat în spital sau acasă din cauza COVID-19.
Acest ordin prevedea că persoanelor decedate în urma COVID-19 nu li se fac autopsii și în cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecţie cu noul coronavirus, evoluţia fiind urmată de deces, autopsia anatomopatologică a cadavrului pentru a confirma/ preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară şi este de evitat din cauza riscurilor de transmitere a bolii infectocontagioase.
Dar știindu-se încă de atunci, că virusul trăiește în organismele vii și că SE TRANSMITE PRIN împrăștierea MUCOASELOR CĂILOR RESPIRATORII, CUM PUTEA INFECTA CINEVA CARE NU MAI RESPIRA, NU STRĂNUTA ȘI NU TUȘEA? Pentru orice alt risc de infecție în cazul autopsiilor, medicii știu cum să se apere,acest risc există în toate cazurile de deces suspecte sau cu cauze cunoscute, iar riscul infecției prin aerul respirat, ERA PRACTIC NUL. Atunci DE CE S-A ORDONAT SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII ? Nu cumva tocmai ca să nu se afle modul în care acționează virusul, pentru a nu se afla cauza și deci a nu se găsi remediul? De ce s-ar urmări asta? Nu cumva pentru a se crea o psihoză pentru a cauza cât mai multe decese care să ducă la concluzia că e nevoie de … un vaccin pe care îl poate oferi numai cel care a creat virusul?
Nu cumva OMS face jocul unor interese oculte care vor să conducă lumea prin reguli stabilite de ei?
Unii vor spune că este o teorie a conspirației. Oare? Oare medici de renume mondial, sau mai puțini cunoscuți, care au spus că totul este o simfonie a morții bine dirijată, să fie chiar așa de proști încât să nu facă deosebirea între ficțiune și realitate?
Și în condițiile în care mulți arată cu degetul când spre americani, când spre chinezi, dar fără probe certe și fără a specifica măcar în ce constă de fapt vina, numai un ignorant ar mai crede acuma că virusul este un accident genetic apărut într-o piață chineză, de la un liliac care a făcut sex cu sânge rece cu un șarpe. Eu nu am nici o îndoială că acesta a fost creat cu un scop deloc ortodox și fie că a fost aruncat pe piață fie a scăpat din cușcă, a fost creat cu un scop clar de a micșora populația unei planete supraaglomerate printr-o selecție bine dirijată, adică cu efecte mortale asupra celor cu ”comorbidități”. Inițial s-a crezut că sunt atinși numai cei în vârstă, dar de fapt nu ei erau ținta, ci cei bolnavi, cunoscuți sau nu, de aceea virusul a lovit și tineri și copii(cu probleme, știute sau neștiute) și –mai ales- bătrâni.
Cineva și-ar pune întrebarea de ce americanii nu îi învinuiesc clar pe chinezi de crearea virusului, dacă a apărut de la ei? Simplu. Pentru că cercetarea și crearea acestuia a fost începută în SUA cu mulți ani înainte și a fost transferată în China, în Wuhan, unde există două laboratoare, unul al armatei chineze și altul al lui Soroș, tocmai pentru că Moratoriul din 2014 din SUA nu mai dădea voie efectuarea de cercetări asupra virușilor, în SUA. De aceea, nici Charles Lieber nu este învinuit de vinderea de date și informații către China, pentru că ar fi fost sinonim cu a admite că a fost încălcată legea chiar de marile universități americane și marile institute de cercetare, așa că a fost învinuit că nu a declarat niște bani primiți de la chinezi. Ciudat, colegul său, Fauci, e învinuit că a dat bani chinezilor în același scop. Nu era mai bine să îi dea direct lui Lieber și scăpau amândoi de acuzații? De ce a mai trebuit să îi spele în Wuhan ?
Trump dă vina acuma pe OMS și China, dar nu spune tot, nu spune și care este ”contribuția” Marelui Jandarm în toată afacerea sta, el vrea căderea unor capete, dar nu a celor încoronate iar cele care vor cădea să fie ale dușmanilor lui. Vrea și el tot cam ce vrea Iohannis, adică să se folosească de COVID19, de sentimente naționaliste, pentru a scăpa de dușmanii politici. Acești doi oameni ne conduc la această oră. Ei și sparanghelul. Aud că Ministerul de Externe a anunțat că nu se mai poate băga în situația muncitorilor din Germania, pentru că unii din ei au fugit și a devenit caz penal. Dar când au plecat ignorând restricțiile de deplasare și călcându-se pe bombeuri pe aeroport, nu a mai fost caz penal?
Gândindu-mă la ceea ce a spus doctorul Buttar, legat de faptul că toți cei care au făcut vaccinul trivalent antigripal ies pozitiv la testul COVID 19, mi-am adus aminte că ieșise tot pe surse o informație cum că cei care au fost vaccinați antigripal NU SE CONTAMINEAZĂ CU COVID19. Aparent cele două informații se bat cap în cap, dar doar aparent. În fapt este posibil ca -de vreme ce la acest virus se lucrează de ani de zile-, o tulpină a sa să se fi introdus în vaccinul antigripal trivalent, iar acum să se fi dat practic drumul la virus pentru a se verifica ACȚIUNEA SA iar cei vaccinați să fie imuni, tocmai pentru că îl au inclus în vaccin?
Nu vă cer să fiți de acord cu ceea ce am scris, doar să vă considerați informați.
Contul de facebook mi-a fost blocat, mi-a fost blocată funcția de distribuire pe grupuri, Dacă considerați că acest videoclip trebuie să ajungă și la ați români, vă rog să distribuiți.Vă mulțumesc!Videoclipul se numește Part of the plan.
Publicată de Legitima Aparare pe Miercuri, 29 aprilie 2020