DISTRIBUIȚI

RĂNIT PE TRECEREA DE PIETONI

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 16.20, pe strada Traian, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un pieton.
Astfel, un bărbat, de 48 de ani, care a condus autoturismul pe strada mai sus menționată, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, oprit pentru a acorda prioritate la o trecere de pietoni, și ar fi intrat în acesta.
În urma impactului, autoturismul ar fi fost împins pe direcția înainte, lovind un bărbat, de 40 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, rămânând internată.
În aceelași accident a fost rănită și o minoră, de 11 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, care însă nu a necesitat internarea în spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

BICICLIST ACCIDENTAT MORTAL

La data de 26 noiembrie a.c., ora 17.13, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe D.C. 58.
Din primele verificări a reieșit că un bărbat, de 31 de ani, a condus o autoutilitară pe drumul mai sus menționat, în comuna Umbrărești și, la un moment dat, a surprins și accidentat mortal un biciclist, de 51 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă și nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEVENIMENTE RUTIERE GRAVE
Articolul următorDe la IPJ